NADICA ADEMOV PODELILA DIRLJIV PRIZOR IZ PORODILIŠTA: Uslikala dečka dok brine o njihovoj ćerki, uputila EMOTIVNU PORUKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Nadica Ademov iz porodilišta!

NADICA ADEMOV PODELILA DIRLJIV PRIZOR IZ PORODILIŠTA: Uslikala dečka dok brine o njihovoj ćerki, uputila EMOTIVNU PORUKU! (FOTO)

Foto: instagram.com/ademov_nadica

Pevačica i nekadašnja "Zvezda Granda", Nadica Ademov, porodila se i na svet donela devojčicu, kojoj je novopečena mama zajedno sa svojim partnerom dala ime Melina., a sada je na svom Instagram profilu podelila i prvu fotografiju iz porodlišta sa svojom naslednicom.

Moj borac, moj heroj! Dobro nam došla devojčice moja, ljubavi i radosti moja - napisala je Ademova u okviru svoje objave koja je za kratko vreme izazvala lavinu lajkova i pozitivnih komentara.

Nadica je iz porodilišta objavila fotografiju na kojoj njen izabranik Damir drži njihovu naslednicu uz koju je stavila jako dirljiv opis koji je sve raznežio. 

- Bože, hvala ti na svemu - napisala je Nadica uz fotografiju gde vidimo njenog dečka, Damira, kako nosi ćerkicu.

Republika

Foto: Instagram.com

Nadica Ademov

Podsetimo, pevačica Nadica Ademov je dobila dete sa biznismenom Damirom iz Nemačke, sa kojim se zabavlja oko tri godine. Pisalo se o tome da je misteriozni muškarac miloner i da Nadicu čuva kao malo vode na dlanu, a nedavno joj je poklonio i skupoceni automobil marke Porše. Damir je stariji, kršni i moćni muškarac, kog Ademova ne prikazuje često na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading