NOVA DIKAPRIJEVA DEVOJKA ROĐENA NAKON IZLASKA FILMA TITANIK: Može ćerka da mu bude!

Autor: P. R.

Zabava

31.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leonardo Dikaprio ima novu devojku koja nije bila ni rođena kad je film "Titanik" izašao!

NOVA DIKAPRIJEVA DEVOJKA ROĐENA NAKON IZLASKA FILMA TITANIK: Može ćerka da mu bude!

Foto: Profimedia

Slavni holivudski glumac Leonardo Dikaprio važi za jednog od najvećih svetskih zavodnika, a kako su mediji preneli, trenutno je u vezi sa manekenkom, Vitorijom Ćereti (25). Međutim, zanimljiva je činjenica da lepa Italijanka nije bila ni rrođena kada je kultni film "Titanik", po kojem je Dikaprio poznat, izašao 1997. godine.

Naime, uloga Džeka u filmu o potonuću tada najvećeg broda i dalje važi za jednu od najpoznatijih u glumčevoj bogatoj karijeri, a lepa Vitorija rođena je tek godinu dana nakon premijere popularnog blokbastera.

Republika

Foto: Profimedia

Vitorija Ćereti

Inače, prema izveštajima američkih tabloida, četredesetosmogodišnji glumac je primećen kako se grli sa atraktivnom manekekom ispred nepoznate lokacije tokom jedne žurke povodom Noći veštica na periferiji zapadnog Holivuda.

Kako se saznalo, razlika između u godinama između ovog para je 23, a Dikaprija već dugo bije glas u javnosti da "ne izlazi" sa devojkama starijim od 25 godina, što se neretko može i i i videti u komentarima po društvenim mrežama.

Republika

Foto: Profimedia

Leonardo Dikaprio

"Već ima 25 godina? Dakle, možda još osam meseci traje ova veza", "Sigurno održava ovaj obrazac namerno u ovom trenutku, zar ne", "To je stvar principa, ne bi bio Leo da ne održava tradiciju", "Mora ih uhvatiti sve", samo su neki od komentara koji kruže internetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading