ČUVENOG ČENDLERA DOTUKAO RAZGOVOR SA DŽENIFER ANISTON: Suočila ga sa njegovim najvećim strahom, ovo ga je odvuklo na DNO!

Autor:

Zabava

29.10.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Aniston postavila je glumcu pitanje, koje mu je "došlo" kao hladan tuš.

ČUVENOG ČENDLERA DOTUKAO RAZGOVOR SA DŽENIFER ANISTON: Suočila ga sa njegovim najvećim strahom, ovo ga je odvuklo na DNO!

Foto: YouTube/Printscrreen, Myung Jung Kim / PA Images / Profimedia

Metju Peri, čuveni glumac koji je proslavio lik Čendlera u seriji "Prijatelji", pronađen je mrtav u svom domu u Los Anđelesu. Smrt je potresla svet, a strani mediji prenose da je Peri izgubio život u đakuziju, pod za sada nepoznatim okolnostima. Iako je svojim smešnim i sarkastičnim izjavama oduševljavao publiku, privatni život ovog glumca bio je daleko od komedije. Zavisnost je uzimala danak, što je Peri i sam priznao u svojim memoarima "Prijatelji, ljubavnici i velika grozna stvar" koji uskoro izlazi u knjižarama. Glumac je otvoreno govorio o svojim problemima sa alkoholom i tabletama, ističući da je njegova zavisnost bila povezana sa njegovom težinom. "Možete da pratite putanju moje zavisnosti prema mojoj težini. Ako sam debeo, to je alkohol, kada sam mršav - to su tablete. Kada imam kozju bradicu, to je puno pilula!" napisao je Peri.

Tokom godina snimanja serije "Prijatelji", Perijev lik Čendler imao je romansu sa Monikom Geler, koju je tumačila Kortni Koks. Glumačka ekipa, koju su činili i Dejvid Švimer, Met Leblan, Liza Kudrou i Dženifer Aniston, bila je u sjajnim odnosima kako na snimanju, tako i privatno. Kroz sve uspone i padove, kolege su bili tu da podrže Perija. Posebno bliska bila je Dženifer Aniston, koja je uvek bila tu da ga sasluša, čak i kada je imala svoje probleme. Peri je smatrao da su mu ljudi koji su ostali uz njega kada je sve krenulo nizbrdo, uključujući Dženifer, spasili život bez pogovora.

Republika

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

 


U svojim memoarima, Peri se prisetio kako je počeo da pije već sa 14 godina, a kasnije je pronašao utehu u tabletama protiv bolova. Ta nova senzacija koju je doživeo bila je za njega potpuna euforija i osećaj potpunosti. Međutim, ova zavisnost ga je odvela na dno, gde je uzimao čak pedeset pet pilula dnevno. Nakon prijavljivanja na rehabilitaciju, Peri je bio "čist" samo tokom snimanja devete sezone serije "Prijatelji".

Iako glumac nikada nije dolazio na snimanje pijan, Dženifer ga je na kraju suočila sa njegovim opijanjem između snimanja. 

Republika

Foto: Shutterstock

 

 

- Znam da piješ - rekla je, a ja sam bio zbunjen:

- Kako znaš pitao sam je, nikada nisam dolazio na posao pijan. Možemo da te osetimo, namirišemo, rekla je to na čudan način pun ljubavi, ali to što je rekla u množini, dotuklo me je kao udar maljem - opisao je glumac u knjizi.

Nakon što se dva puta prijavio na rehabilitaciju, dok je radio na hit sitkomu, 1997. i ponovo 2001. Peri je bio "čist" samo tokom snimanja 9. sezone.

- To je bila jedina godina koju sam bio potpuno trezan tokom snimanja Prijatelja - napisao je Metju.

Metju Peri će zauvek ostati upamćen kao nezaboravan Čendler iz "Prijatelja", ali iza njegovog osmeha krio se veliki teret zavisnosti. Njegova smrt je veliki gubitak za svet glume. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading