STRAVIČAN PRIZOR ISPRED DOMA PREMINULOG METJUA PERIJA! Roditelji zatekli HOROR scenu, ovo će im zauvek ostati urezano u sećanje!

Autor:

Zabava

29.10.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Metju je pronađen mrtav u đakuziju, bez znakova života, a njegova majka je morala da identifikuje telo.

STRAVIČAN PRIZOR ISPRED DOMA PREMINULOG METJUA PERIJA! Roditelji zatekli HOROR scenu, ovo će im zauvek ostati urezano u sećanje!

Foto: youtube.com/printscreen

Tragedija u porodici poznatog glumca! Metju Peri, čuveni Čendler iz serije "Prijatelji", pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu. Policijske ekipe odmah su stigle na lice mesta, a do vile slavnog glumca mogli su da prođu samo najuži članovi porodice. Majka Suzana i očuh Kit Morison bili su vidno potreseni dok su čekali ispred kuće, dok je Metjuov otac, Džon Benet Peri, stigao nešto kasnije.

Fotoreporteri su zabeležili trenutak kada je vozilo mrtvozornika napustilo imanje, a u blizini kuće okupili su se i Metjuovi prijatelji, kao i brojni fanovi koji su došli da odaju poslednju počast voljenom glumcu. 

Republika

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

 

 


Prema informacijama koje su dospele do medija, Metju je pronađen mrtav u đakuziju, bez znakova života. Majka Suzana je, nažalost, morala da identifikuje telo svog sina, što je neizmerno težak trenutak za svaku majku. Iako trenutno nema naznaka da je reč o nasilnoj smrti, detaljna istraga će biti sprovedena kako bi se utvrdio tačan uzrok ovog tragičnog događaja.

Metju Peri je svojim likom Čendlera Binga osvojio srca miliona ljudi širom sveta. Njegova smrt ostavlja prazninu koju će teško popuniti. Neka mu je večna slava i neka počiva u miru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading