PEVAČICA POZIRALA POTPUNO GOLA: Skandalozna slika isplivala na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

27.10.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britni Spirs još jednom iznenadila sve svoje pratioce.

PEVAČICA POZIRALA POTPUNO GOLA: Skandalozna slika isplivala na društvenim mrežama!

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs (41) ponovo je šokirala javnost svojim provokativnim ponašanjem. Nakon nedavnog objavljivanja memoara u kojima je otkrila mračne tajne svoje prošlosti, pevačica je odlučila da se opusti na plaži - potpuno gola. Na fotografiji koju je podelila na društvenim mrežama, Britni pozira sa smeškom na licu, okrenuta zadnjicom prema kameri, a na sebi ima samo minđuše.

Ovo nije prvi put da je Britni pokazala svoje golo telo na društvenim mrežama. Pevačica je već nekoliko puta skinula odeću na plaži, pozirala bez ikakvih inhibicija u kadi, na krevetu i drugim mestima. Njeni pratioci su već navikli na ovakve provokativne objave, ali ipak, svaki put iznova ostaju zapanjeni njenom hrabrošću.

Republika

Foto: Instagram.com

Britni Spirs

Međutim, ono što je privuklo posebnu pažnju na ovoj fotografiji je senka misterioznog muškarca koji je fotografisao Britni. Ko je ovaj muškarac i kakva je njegova uloga u životu pevačice? Da li je on samo slučajni prolaznik ili postoji nešto više između njih?


Podsećamo, Britni je nedavno objavila memoare pod nazivom "Žena u meni" u kojima je otkrila detalje svog starateljstva koje je njen otac imao nad njom, kao i šokantne detalje veze sa pevačem Džastinom Timberlejkom. U knjizi je pisala o tome kako je ostala trudna tokom njihove veze, ali je na nagovor Džastina odlučila da prekine trudnoću. Tvrdi da joj je Džastin predložio da uzme pilule za prekid trudnoće.

 

 


Britni Spirs svakako ne prestaje da iznenađuje javnost svojim postupcima i otvorenim otkrićima. Da li će ova fotografija sa plaže izazvati nove kontroverze i rasplamsati već postojeću polemiku oko njenog života? Ostaje nam da vidimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading