"ULIČNA TUČA JE JEDINA REČ ZA NAŠ ODNOS" Britni Spirs o AFERI sa slavnim glumcem - ceo svet je brujao o njima!

Autor:

Zabava

21.10.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britni Spirs se prisetila svoje dvonedeljne afere sa Kolinom Farelom!

"ULIČNA TUČA JE JEDINA REČ ZA NAŠ ODNOS" Britni Spirs o AFERI sa slavnim glumcem - ceo svet je brujao o njima!

Foto: Profimedia

Popularna pevačica Britni Spirs progovorila je o vreloj romansi koju je svojevremeno imala sa glumcem Kolinom Farelom. Njihov odnos uporedila je sa "uličnom tučom", prenosi "TMZ".

O njihovoj aferi pisala je u memoarima "Žena u meni", koji izlaze krajem oktobra. Časopis "Time" uspeo je da dođe do dela knjge, gde Britni piše da je prvi put upoznala Farela preko jednog klupskog promotora na setu njegovog filma "S.W.A.T." iz 2003. godine. 

Republika

Foto: instagram.com/britneyspears

Britni Spirs

Pevačica otkriva da su među njima odmah sevale varnice, a sastanak se završio s mnogo grubog s*ksa, koji je opisala kao "dvonedeljnu grubu svađu".

- Tuča je jedina reč za to - bili smo svuda jedno na drugome, hvatali smo se tako strastveno da je to izgledalo kao ulična tuča - prisetila se Britni.

Otkrila je i da je s Farelom završila u krevetu nakon što je tadašnji dečko, Džastin Timberlejk, raskinuo s njom 2002. godine.

Republika

Foto: Profimedia

Britni Spirs i Džastin Timberlejk

Priznala je i da tada još nije ‘prebolela Džastina‘, kada se pojavila s Farelom na premijeri njegovog filma "The Recruit" iz 2003. godine. Nakon raskida s bivšim dečkom bila je ranjiva, ali je pokušala da uveri samu sebe da "to nije velika stvar" i da se samo zabavlja s Kolinom.

Iste godine, Britni je za magazin ‘W‘ priznala da je poljubila Kolina i da smatra da je to bila najslađa, najseksi stvar na svetu, ali njihova veza nije bila ništa ozbiljno. U svojim memoarima ne otkriva što je dovelo do prekida njihove seksualne veze, ali umesto toga piše: "Nakratko sam pomislila da bi tu moglo biti nečega. Razočarenja u mom romantičnom životu bila su samo jedan od razloga zašto sam se toliko izolovala od svega. Bilo mi je tako neprijatno sve vreme."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading