Ulaznice za Rammstein od danas u prodaji – fan pit (FeuerZone) rasprodat za samo dva sata!

Autor:

Zabava

18.10.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesovanje fanova nezapamćeno, regular ulaznica ima još malo!

Ulaznice za Rammstein od danas u prodaji – fan pit (FeuerZone) rasprodat za samo dva sata!

Foto: JensKoch

Trenutak koji su fanovi čekali više od decenije, konačno je došao!

Ulaznice za Rammstein danas su puštene u prodaju, a fan pit (FeuerZone) već je RASPRODAT!

Regular ulaznice prodaju se neverovatnom brzinom, a ogromni redovi na prodajnim mestima ukazuju da će se koncert, koji je zakazan za 24. maj sledeće godine, rasprodati u rekordnom roku!

Fanovi su, kako bi sa sigurnošću obezbedili svoje ulaznice, već od ranih jutarnjih časova formirali redove ispred Doma Omladine, Štark Arene i u TC Rajićeva. Veliki broj njih došao je iz inostranstva, budući da se jedino Beograd, od svih gradova regiona, našao na spisku za evropsku Stadion turneju 2024.

Republika

Foto: JensKoch

 

Ogroman broj obožavalaca je već osigurao svoje mesto na ovom epskom spektaklu putem sajta efinity.rs i mobilne aplikacije eFinity, a usled ogromnog interesovanja fanova iz čitavog sveta, u jednom momentu pomenuti servisi bili su „srušeni“!

Koncert koji mnogi nazivaju najvećim muzičkim događajem ikada viđenim, obećava neponovljivo iskustvo, puno vatre, strasti i sirove energije uz ikonične hitove jednog od najvećih bendova ikada na svetskoj muzičkoj sceni i to u godini kada Rammstein obeležava 30 godina svog postojanja!

Do ulazica je moguće doći online – putem sajta i aplikacije eFinity, kao i na eFinity prodajnim mestima – blagajnama Doma Omladine, Štark Arene i u TC Rajićeva (I sprat).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading