VAŽNO SAOPŠTENJE "ER SRBIJE"! Moguća obustava letova za ovu zemlju!

Autor:

Vesti

18.10.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska nacionalna avio-kompanija u stalnom je kontaktu sa svim nadležnim službama i organima i svoje planove za obavljanje letova prilagođavaće daljem razvoju događaja, navodi se u saopštenju.

VAŽNO SAOPŠTENJE "ER SRBIJE"! Moguća obustava letova za ovu zemlju!

Foto: Promo

Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" apeluje na sve putnike koji su u narednom periodu planirali letove između Tel Aviva i Beograda, da razmotre da svoje letove obave u najkraćem roku.

Ističu da je usled složene bezbednosne situacije moguća privremena obustava letova.

Imajući u vidu sve kompleksniju bezbednosnu situaciju u Izraelu, "Er Srbija" nastavlja da pažljivo prati informacije u vezi sa aerodromom "Ben Gurion" u Tel Avivu.

- Srpska nacionalna avio-kompanija u stalnom je kontaktu sa svim nadležnim službama i organima i svoje planove za obavljanje letova prilagođavaće daljem razvoju događaja -  navodi se u saopštenju.

"Er Srbija" apeluje na sve putnike koji su u narednom periodu planirali letove između Tel Aviva i Beograda, da razmotre da svoje letove obave u najkraćem roku, s obzirom na to da se situacija i procene menjaju na dnevnom nivou i da su otvorene različite opcije, uključujući i privremenu suspenziju letova do normalizacije stanja.

- Bezbednost putnika i članova posade najvažniji je prioritet za "Er Srbiju" - zaključuje se u saopštenju.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading