POZNATI GLUMAC SMUVAO 20 GODINA MLAĐU MANEKENKU: Ovaj spoj niko nije očekivao, isplivale FOTKE!

Autor:

Zabava

10.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slike koje su se pojavile zapalile su internet i pokrenule lavinu komentara.

POZNATI GLUMAC SMUVAO 20 GODINA MLAĐU MANEKENKU: Ovaj spoj niko nije očekivao, isplivale FOTKE!

Foto: PRofimeida

Điđi Hadin i Bredli Kuper nedavno su uhvaćeni zajedno, a sada više ne žele da skrivaju svoju romansu, pa su ponovo uhvaćeni zajedno u Njujorku, kad su se vraćali sa jednog putovanja. Oni su se dovezli istim automobilom, a pred kamerama se više ni ne trude da imaju distancu. 

Manekenka Điđi Hadid i glumac i reditelj Bredli Kuper ranije su bili mnogo udaljeniji kad se pojavljuju u javnosti, što je bilo pre samo par dana kad su uhvaćeni kad su zajedno išli na večeru. 

Republika

Foto: PRofimeida

Điđi Hadinin uhvaćena sa Bredlijem Kuperom

Još uvek niko od njih dvoje nije potvrdio da su u emotivnoj vezi, ali su se spekulacije pokrenule otkako su osvanule slike, pogotvo jer ovaj spoj niko nijhe očekivao. Kako se pretpostavlja, glumca i mlađu manekenku su upoznali zajednički prijatelji. 

Između njih dvoje je velika razlika u godinama, a Bredli je stariji od Điđi 20 godina. 

Điđi Hadid su donedavno poevzivali sa Leonardom Dikaprijem koji je sada u vezi sa manekenkom Vitorijom Ćereti, a o Kuperu se pisalo zbog njegove bliskosti sa bivšom verenicom Irinom Šajk sa kojom ima ćerku Li. Ruska modna zvezda zabavlja se sa Tomom Brejdijem, navodno i dalje. Điđi je u vezi sa Zejnom Malikom dobila ćerku Kai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading