GLUMAC DOBIO BATINE, JEDVA PREŽIVEO NOKAUT: Šutirao ga nogama, stravične scene!

Autor:

Zabava

09.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati glumac prisetio se detalja sa snimanja filma "Maratonci trče počasni krug", pa priznao da je dobrio prave batine.

GLUMAC DOBIO BATINE, JEDVA PREŽIVEO NOKAUT: Šutirao ga nogama, stravične scene!

Foto: Starsport

Bogdan Diklić

Bogdan Diklić jednom prilikom je, gostujući na tribini u okviru "Leskovačkog internacoionalnog festivala filmske režije", otkrio nepozante detalje, to jest obelodanio šta se dešavalo iza kulisa, o čemu se dugo ćutalo. Pa tako tokom snimanja filma "Maratonci trče počasni krug", Bogdan je priznao da je dobio neviđene batine od kolege.

Republika

Foto: youtube.com/Besttv Zajecar

Bogdan Diklić

- U onoj sceni posle merenja, kad me Bata Stojković bije desilo se da kada smo snimali on uzme i zvekne me pesnicom u glavu. I ja se srušim. Nokautirao me. Nije znao uopšte, mislio je da ja igram pa je krenuo da me udara nogama. Onda je Boža Nikolić zaustavio simanje. E onda sam ja taj nokaut kasnije zloupotrebljavao. Bata mi je nosio sendviče, supice, kupovao cigarete - rekao je tada Diklić, pa otkrio kako je imao tu privilegiju da odlazi u kuću Paje Vuisića:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube

Bata Stojković

- Divio sam mu se u svakom pogledu. Bio je veoma obrazovan, pedantan, toliko srdačan. Često je kuvao. I samo me pozove - Diko, dođi na plac pravim papke u saftu. Kad mi je umrla majka prvo što sam uradio kada sam se vratio sa sahrane u Beograd ja sam se javio Paji Vuisiću. Ćutim ja, ćutim on. Bio je sam kraj marta. Ćutimo. Onda Paja uzme meraklijske čašice, naspe meni i njemu, prospe malo i kaže "Neka joj je laka zemlja. E moj Diko, svi ćemo polako". Paja je umro posle šest meseci.

Nakon toga Bogdan se osvrnuo i na snimanje serije "Grlom u jagode", pa ispričao detalje i sa tog snimanja.

- Bio sam na trećoj godini glume. Išao sam na dva probna snimanja. Na prvom sam bio katastrofalan, uplašio sam se. Srđan Karanović, reditelj, nije hteo da me uzme. E, sad postoje tri teorije – ili ga je Goran Marković nagovorio da me pozove još jednom, ili Dragan Kresoja, pomoćnik reditelja u seriji ili Živko Zalar, direktor fotografije. Možda su sva trojica. Onda me je Srđan zvao na drugo probno snimanje. Izdvojio me u jednu kancelariju, razgovarao sa mnom, opustio me. Imali smo scene Branko Cvejić i ja. Tako sam dobio tu ulogu - ispričao je Diklić.

Kako kaže imao je sreću da su sve kolege u seriji imale veliko strpljenje za njega, koji, kako ističe, nije ništa znao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading