BIZARNI POTEZI POZNATOG REPERA NE PRESTAJU: Ženi napisao PRAVILNIK, bira joj šta jede i ZABRANIO joj da priča!

Autor:

Zabava

09.10.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularan par ne prestaje da šokira javnost.

BIZARNI POTEZI POZNATOG REPERA NE PRESTAJU: Ženi napisao PRAVILNIK, bira joj šta jede i ZABRANIO joj da priča!

Foto: www.profimedia.rs

Poznati reper Kanje Vest i njegova lepša polovina Bjanka u poslenje vreme stalno nižu skandale, a svojim ponašanjem i izborom odevnih kombinacija ostavljaju sve u šoku. Kanje je uglavnom birao crne kombinacije, koje su postale njegov zaštitni znak, dok Bjanka imala različita čudna izdanja. Bjanka se jednom prilikom pojavila samo u čarapama, tačnije gora nije imala ništa, već je išla u toplesu. 

Nedavno se u javnosti proširala nova informacija koja se odnosi na instrukcije koje on daje svojoj partnerki. On joj kontroliše razne životne aspekte, od hrane koju ne sme da jede, pa do toga šta govori, prenosi "Daily Mail". Ove vesti pojavljuju se najviše jer su fanovi preplašeni da reper konstantno manipuliše svojom izabranicom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kanje Vest i Bjanka

Kako izvor navodi Bjanka više nema svoje mišljenje i mora da sluša sva reperova naređenja, jer ju je ubedio da oni imaju "kraljevski status". Pored toga što mora da ćuti, njegova partnerka mora i da pazi šta će obući, odnosno, ne sme da se pojavi u javnosti u stajlingu bez njegovog odobrenja.Takođe, ona mora i redovno da trenira i održava figuru, iako sam Kanje to ne praktikuje.Podsetimo, reper je nedavno napravio skandal u Veneciji, zbog čega mu je doživotno zabranjena vožnja brodićem na kojem je pokazao zadnjicu.

Brod im je iznajmila firma "Venezia Turismo Motoscafi" iz koje su saopštili kako par više nije dobrodošao ni na jedan od njihovih brodova.Kako su naveli, oni nisu znali za "incident", sve dok nisu videli fotografije koje su se raširile po društvenim mrežama i medijima.


- Vozač je morao paziti na saobraćaj i nije video te stvari. Da ih je video odmah bi ih iskrcao i prijavio nadležnima - rekli su.
Republika

Foto: Profimedia

Kanje Vest i Bjanka

Za incident su okrivili i treću osobu koja je bila na brodu sa Bjankom i Kanjeom, a koja je prema njihovim tvrdnjama zaklanjala pogled prema tom delu broda.Inače, mnogima je cela ova priča smešna i neverovatna, pošto se svi slažu sa time da Kanje nije namerno pokazao zadnjicu, već da su mu prilikom saginjanja spale pantalone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading