PEVAČICA PRIZNALA ZAŠTO JOJ MUŠKARCI NE PRILAZE: Aleksandra Bursać otkrila čime se služi u izlasku!

Autor:

Zabava

08.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica tvrdi da nema ništa loše u samoći i da će ostati solo sve dok ne dođe neki ozbiljan gospodin, koji se neće plašiti da joj priđe.

PEVAČICA PRIZNALA ZAŠTO JOJ MUŠKARCI NE PRILAZE: Aleksandra Bursać otkrila čime se služi u izlasku!

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Pevačica Aleksandra Bursać kaže da muškarci nemaju petlju da joj priđu, te i da je zbog toga i dalje solo. Ona tvrdi da je danas mnogo manje hrabrosti kod jačeg pola kad je u pitanju prilaženje devojkama, kao i da se ne trudi da prva nekome priđe da se upoznaju.


- Muškarci iz nekog razloga plašim i ne smeju da priđu i da me smuvaju. Nikad nisam videla da se kod žena i muškaraca ovako stvari okrenu kao danas. Ranije nije bilo tako, znalo se da je na muškarcu da priđe, a danas sve više momke muvaju devojke! Svi su se nekako otuđili i nema te spontanosti čak ni u izlascima, da se ljudi upoznaju i tako uđu u vezu. Kad devojke izađu u provod rezervišu sto, sednu i igraju tako da ne gledaju nikoga oko sebe. Ko onda može da dođe do bilo kakve interakcije, kad niko ne vidi dalje od svog nosa?! Mnogo mi je žao što je tako, ostadosmo mi sve lepotice same - kaže Aleksandra i dodaje:

 

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Aleksandra Bursać kaže da je imala partnere kojima je smetalo što je pevačica


- Ostaću sama sve dok ne dođe neki ozbiljan gospodin. Nema ništa loše u samoći jer ja ako sam sama nisam usamljena. Gledam i po mojim drugaricama, šta se njima dešava u životu. Sve su otvorene za veze, ali nema mačo muškaraca koji mogu s njima da se nose. Mislim i na finansije i ovako na život. Nekako se svi plaše vezivanja i ni ne pomišljaju na brak. Zato imamo ovaliko razvoda. Sad je u modi da se razvedete, a ne da pravite svadbu. 


Aleksandra je potom ispričala da se dešavalo da je momci ostave jer se bavi pevanjem.


- Imala sam partnere kojima je vremenom počelo da smeta to što sam pevačica. Jednostavno nisu mogli da isprate moj tempo, tezge i noćni život, pa kažu da je bolje da raskinemo. Nikad se nisam bunila, što bi se bilo ko patio pored mene. Svako zaslužuje najbolje u vezi, tako da nikome ne bih preporučila da bude s pevačicom ako nije spreman na svaku vrstu kompromisa - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading