GLUMCU SEKTA UNIŠTILA ŽIVOT IZ KORENA: Tom Kruz počeo da uvlači bliske prijatelje, a kad ga odbiju, on napravio LOM!

Autor:

Zabava

03.09.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je strahotna priča poznatog glumca!

GLUMCU SEKTA UNIŠTILA ŽIVOT IZ KORENA: Tom Kruz počeo da uvlači bliske prijatelje, a kad ga odbiju, on napravio LOM!

Foto: Shutestock

Proslavljeni američki glumac Tom Kruz kako prenose mediji, od nedavno je počeo vrlo otvoreno da odbija da daje odgovore na goruća pitanja. Naime, glumac na samo pominjanje Sajentologije, kojoj je posvetio većinski deo života, stavlja tačku na svaku priču. 

Mnogi su mišljenja da okreće leđa tom kultu koji mu je upropastio porodične odnose mnogo puta, odvojio od voljenih i stavljao mu karijeru pod znak pitanja.

Foto: Shutestock

Tom Kruz

 

Na predstavljanju svojih novih projekata američki glumac Tom Kruz od pre nekoliko nedelja odbija da odgovori na svako pitanje koje ima veze sa sajentologijom i sajentološkom crkvom, čijim je pravilima skoro četiri decenije podredio svoj život.

Kako je jedna od najvećih holivuskih zvezda svih vremena od skoro na sebe preuzela ulogu PR-a i promotera sajentološkog učenja i verovanja, a od svih osoba u svom najužem krugu isto je tako zahtevao da im se podrede, pa bi njihovo odbijanje izazivalo i njegov lični razlaz s njima.

Foto: Shutestock

Tom Kruz

 

Kako je poznato sajentološko učenje temelji na delima L. Rona Habarda, američkog pisca naučne fantastike, a njegova glavna premisa je da su čovekove sposobnosti neograničene, čak i ako ih osoba trenutno nije svesna i da opstanak zavisi od nas samih, našim bližnjima i postizanju zajedništva s univerzumom. Ali, pred svoje članove stavlja teške, po mnogima nemoguće izazove s ciljem da potpuno kontroliše njihove živote, a najsporniji među njima su odbijanje konvenciolnog lečenja najtežih boleti poput tumora, koji su po njihovom mišljenju izazvani nestabilnošću i gubitkom lične harmonije pojedinca.

Podsetimo, pored toga što su mu se brakovi raspadali zbog odbijanja da nastave svoje sajentološko iskustvo sa njim, Tom Kruz je osim Kejti Holms i Nikol Kidman izgubio kontakt sa svojom jedinom rođenom ćerkom - Suri Kruz, pa mnogi misle da je ova odluka da se možda i okrene sajetnološkoj crkvi zbog toga jer želi da ponovo uspostavi kontakt sa njom, piše Stil.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading