GOLIŠAVE FOTKE NOVOG DEČKA TANJE SAVIĆ: Pevačica sa pilota ne skida ruke, a da mu tek vidite TELO!

Autor:

Zabava

25.08.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se golišave fotografije novog dečka Tanje Savić!

GOLIŠAVE FOTKE NOVOG DEČKA TANJE SAVIĆ: Pevačica sa pilota ne skida ruke, a da mu tek vidite TELO!

Foto: Instagram.com

Naša pevačica Tanja Savić tokom večeri na Instagram profilu objavila je radosne vesti i sa pratiocima podelila kako izgleda njen novi dečko. U pitanju je bogati pilot Muki Bešić, koji vodi jedan avanturistički život. 

Inače, Muki kao pilot je proputovao ceo svet i sa skoro svake destinacije ima po jednu egzotičnu fotografiju. Na njegovom Instagram profilu se mogu videti čak i golišave fotografije sa plaže, zbog čega se može i zaključiti da Tanja nije mogla da mu odoli.

Inače, kako prenose mediji, Tanja Savić je od novog dečka starija čak 11 godina, ali očigledno im to ne predstavlja nikakav problem. 

Nedavno se spekulisalo da je Tanja obnovila romansu sa kolegom, Darkom FIlipovićem, budući da se i on razveo nedavno. Međutim, očigledno da je Muki uspeo da zauzme posebno mesto u Tanjinom srcu, te je ona napravila toliki iskorak, da je čak javno otkrila da je sa njim u vezi. 

Foto: Instagram.com

Tanja Savić i Muki Bešić

 

Podsetimo, Tanja još uvek zvanično nije dobila papire za razvod od Dušana Jovančevića, tako da se sada samo čeka njegova reakcija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading