ZAVRŠILA NA UŠIVANJU GLAVE NAKON SVAĐE SA BIVŠIM: Britni Spirs završila u bolnici, u svemu učestvovao njen tadašnji suprug!

Autor:

Zabava

27.08.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britni Spirs imala je "nezgodu" sa bivšim, pa završila na ušivanju!

ZAVRŠILA NA UŠIVANJU GLAVE NAKON SVAĐE SA BIVŠIM: Britni Spirs završila u bolnici, u svemu učestvovao njen tadašnji suprug!

Foto: instagram.com/britneyspears

Pevačica Britni Spirs zadobila je navodno ozbiljnu povredu glave svađajući se sa još uvek zakonitim suprugom Semom Asgarijem, zbog čega je morala odmah na ušivanje. Sve se to desilo naposredno pre vesti o njihovom razvodu.

Ovaj detalj osvanuo je u jednom televizijskom specijalu, o kom sad posebno bruji tamošnja štampa.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs

 

- Ona i Sem su išli ka hotelskoj sobi i situacija se baš bila "zakuvala". Saplela se, pa razbila glavu o stočić za kafu i morala je na ušivanje - tvrdi Harvi Levin, osnivač "Ti-Em-Zija" u "Britney Spears: Divorce & Despair" emisiji, koja je prikazana u četvrtak na "Foksu".

Predstavnici Spirsove, kao i Asgari, još nisu dali svoj komentar akonto svega.

Podsetimo, aktivno se šuškalo kako se par razvodi zbog pevačicine navodne nevere, da je među njima i te kako bilo nasilja... Kao i o tome što je kupila novo kuče pošto je starateljstvo nad jednim, do sada, zajedničkim, pripalo Semu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading