SAŠKA, ŠTA NA OVO KAŽE ĐORĐE? Đokovićeva snajka u do sada neviđenom izdanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Veselinov je odlučila da promeni frizuru, a krajnji rezultat iznenadio je sve!

SAŠKA, ŠTA NA OVO KAŽE ĐORĐE? Đokovićeva snajka u do sada neviđenom izdanju! (FOTO)

Foto: Instagram/saskaveselinov

Voditeljka i influenserka Saška Veselinov prošog leta stala je na ludi kamen sa rođenim bratom našeg tenisera Novaka ĐokovićaĐorđem Đokovićem, a pre par meseci rodila sina, kojem su ponosni roditelji dali ime Aleksandar.

Saška je poznata kao neko ko vodi računa o svom izgledu i veoma je negovana, zbog čega je devojke svakodnevno pitaju koje preparate koristi za kožu i kosu.

Republika

Foto: Instagram/saskaveselinov

Saška Veselinov

 

Međutim, influenserka je juče iznenadila svoje pratioce, pa objavila fotografiju sa novom frizurom, a ovakvu promenu definitivno niko nije očekivao.

Ona je znatno skratila svoju plavu kosu, pa predstavila fanovima novu frizuru, kojom je i više nego zadovoljna. Čini se da joj je ova promena izuzetno prijala, jer je, nakon toga, Saška objavila još nekoliko videa, na kojima pozira u novom izdanju, a svi se pitaju kako je na to reagovao njen suprug, Đorđe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading