PUČE BRAK NAJZGODNIJEG SVETSKOG PARA: Sofija Vergara i Džo Manganijelo se RAZVODE posle sedam godina, OVO je razlog!

Autor:

Zabava

18.07.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važili su za jedan od najskladnijih parova, a onda su šokirali svetsku javnost

PUČE BRAK NAJZGODNIJEG SVETSKOG PARA: Sofija Vergara i Džo Manganijelo se RAZVODE posle sedam godina, OVO je razlog!

Foto: Profimedia

Sofija Vergara i Džo Manganijelo već sedam godina važe za najzgodniji poznati par, a javnost su šokirali saopštenjem da se razvode.

Naime, oni su juče izdali zvanično saopštenje o prekidu i zamolili sve za privatnost.

- Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i brinu jedno o drugom, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo ovom novom fazom naših života - rekao je par za "PageSix".

Republika

Foto: Profimedia

Sofija i Džo

- Sofija i Džo se već neko vreme rastaju i udaljavaju se jedno od drugog da bi razmišljali o svojoj budućnosti - naveo je izvor za pomenuti portal, dok drugi izvori tvrde da se par razveo zbog previše različitosti, koje su ih nekad spojile.

- Džo je veliko dete, voli da igra Dungeons & Dragons, voli rvanje, video-igre, filmove o superherojima, stripove, ide na koncerte, veliki je obožavatelj NFL-a. On juri za zabavom" - ispričali su pa dodali:

- On uvek voli da bude vani, jednostavno- da se dobro zabavlja. I onda kada je vreme za ozbiljnost i kada je vreme za posao, on "uključi" taj deo sebe, ali uvek je spreman da živi punim plućima i izađe iz kuće i da se samo zabavlja i zabavlja. To je odmah privuklo Sofiju koja je sušta suprotnost, sigurno je da i ona voli provod i izlaske, ali više se bave "finijim" stvarima u životu, putovanjima, raskošnim večerama, da bude slavna osoba i svime što dolazi sa svim tim. Ceo život su govorili da je super zgodna i lepa. Stvarno joj je došlo do glave. Ona je takođe temperamentna, i vrlo lako se naljuti zbog glupih stvari, dok Džo pokušava da pusti da stvari "odskoče" od njega i ide sa tim tokom. To se nije baš videlo dok su se zaljubljivali, ali onda su počele da se ispoljavaju prave verzije njih samih i samo su se nervirali jedno na drugo, birajući posao umesto druženja - piše "Dejli Mejl".

Njih dvoje se su upoznali u julu 2014. godine i godinu dana kasnije i venčali, a tada je govorila da jedino žali što ga nije upoznala ranije. Ona je pre veze sa zgodnim glumcem imala nekoliko odnosa sa "lošim momcima". 

Republika

Foto: Profimedia

Sofija i Džo

- Udala sam se rano i mlada rodila sina, ali to je u Latinskoj Americi pre dvadesetak godina bilo normalno. Naravno, danas je sve drugačije i nakon lošeg braka koji sam imala promenile su se mnoge stvari. Danas želim drugo od ljubavi, do čega su me doveli želja za uspehom, cilj da imam svoj novac i napravim nešto od svoje karijere. Nisam želela da u život mog sina i mene uđe bilo koji muškarac, ne dok ne "isprobam" više njih. Sada sam na prekretnici života i sada napokon znam što želim, a u ljubavi nikada ne možeš reći niti znati šta će se i kako odigrati, ali mislim da sam nakon dugo vremena traženja našla ono što sam tražila i da će to zaista biti kao iz bajke o Pepeljugi - srećni do kraja života - rekla je Sofija u jednom intervjuu.

Inače, Džo je sa majčine strane poreklom sa ovih prostora. Njegov deda Nikolas Fransis Džozef Bračanov poreklom je sa šibeničkog područja u Hrvatskoj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading