TUMOR JE BIO VELIČINE DETETA U MOM TELU: Poznati glumac prošao kroz pakao zbog teške bolesti, bio na KORAK DO SMRTI!

Autor: P. R.

Zabava

28.05.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve bolesti zaredom!

TUMOR JE BIO VELIČINE DETETA U MOM TELU: Poznati glumac prošao kroz pakao zbog teške bolesti, bio na KORAK DO SMRTI!

Foto: Profimedia

Slavni glumac Džef Bridžis (73) ispričao je sve o borbi sa rakom koji je dobio pre nekoliko godina. Naime, on je patio od ne-Hočkinovog limfoma i teškog slučaja kovida 2021. godine.

Kada sam prvi put otkrio tumor dok sam vežbao, to je bio tumor veličine 12 sa 12 inča u mom telu. Kao dete u mom telu. Nije bolelo ili tako nešto - rekao je za "Pipl" prošle godine.

Sada Bridžiz tvrdi da se tumor smanjio "na veličinu pilule" nakon hemoterapije. U januaru 2021. bio je blizu smrti kada se zarazio kovidom kada vakcina još nije bila dostupna. Hemoterapija je oslabila njegov imuni sistem i virus ga je teško pogodio.

Republika

Foto: Profimedia

Džef Bridžis

- Moja supruga Sju je bila moj apsolutni šampion. Zaista se borila da me drži dalje od respiratora. Nisam želeo da budem na njemu, a ni lekari nisu hteli nužno, ali ona je bila nepokolebljiva - rekao je dobitnik Oskara za AARP.

Bridžis je proveo skoro pet meseci u bolnici i na kraju je lečen rekonvalescentnom plazmom, terapijom koja koristi krv ljudi koji su se oporavili od bolesti da bi pomogla drugima da se oporave. Nakon iskustva sa rakom, Bridžis se oseća zahvalnim što je živ, a gluma mu je i dalje važna.

- Osećam da vreme zahteva da budemo što kreativniji. Svi zajedno treba da radimo na tome da napravimo nešto lepo, kao što radimo na filmovima - rekao je glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading