LEPOTICA SA EVROVIZIJE SA 18 GODINA SLUŽILA VOJSKU: Raspametila celu Evropu, a nekada je morala da čisti toalete! ŠOK FOTKE!

Autor: P. R.

Zabava

15.05.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodna pevačica oduševila javnost!

LEPOTICA SA EVROVIZIJE SA 18 GODINA SLUŽILA VOJSKU: Raspametila celu Evropu, a nekada je morala da čisti toalete! ŠOK FOTKE!

Foto: RTS printscren

Atraktivna predstavnica Izraela na ovogodišnjoj "Evroviziji", Noa Kirel, osvojila je visoko treće mesto, a svojim performansom za kompoziciju "Unicorn" (eng. jednorog) zaludela je Evropu. Međutim, mnogobrojni fanovi pomenutog muzičkog takmičenja sigurno nisu znali da je mlada Noa u svojoj rodnoj zemlji služila vojni rok kada je napunila samo 18 godina.

Zgodna pevačica je već tada harala muzičkom scenom, a potom je dobila i poziv. Zbog činjenice da služi vojsku, nije smela da daje izjave i slika se "kako god želi", a jedan intervju je tada dala u pratnji majke, menadžerke i dva pripadnika vojske.

- Nije lako, ali ima nečeg autentičnog u svemu tome. Bilo mi je drago što sam tamo, bila sam kao svaki drugi regrut, naređivali su mi i morala sam da radim normalne stvari, poput čišćenja WC-a - otkrila je Noa svojevremeno.

Noi je pre tri godine, kada je služila u vojsci, dozvoljeno da posle mesec dana obuke nastupa za ostale vojnike, ali je ubrzo na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem peva i pleše u pratnji dva vojnika, koji igraju pored nje.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Noa Kirel Evrovizija 2023 izrael

Ovaj video je prikupio brojne kritike na mrežama, a zbog velikog interesovanja javnosti za ovu objavu, vojska je zabranila sve plesne tačke.

- Bilo je izazovno imati Nou u svojim redovima, ali cilj vojske je da sprovede obuku svih punoletnih lica, bez obzira na to da li su popularni ili ne - rekao je svojevremeno jedan zvaničnik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading