MADONA OPTUŽENA ZA TRGOVINU DECOM? Predsednik pokreće istragu protiv pevačice!

Autor:

Zabava

10.01.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Madona optužena je za trguvinu afričkom decom.

MADONA OPTUŽENA ZA TRGOVINU DECOM? Predsednik pokreće istragu protiv pevačice!

Foto: Tanjug/AP

Madona

Etipska svetska federacija, dobrotvorna organizacija, zahtevala je navodno da predsednik Malavija Lazarus Čakvera istraži američku pevačicu Madonu.

U apelu se navodi da je umetnica možda umešana u trgovinu afričkom decom i LGBT propagandu među decom, prenosi Tajms Nigeria, piše "N.portal".

Foto: Youtube.com/Madonna

Madona optužena

 

Prema rečima autora izveštaja, fond za siročad "Edukujte Malavi", koji je osnovala Madona 2006. godine, navodno eksploatiše afričku decu koja su u najranjivijem položaju.

Sama Madona, koja je 2009. godine već navodno bila osumnjičena za kršenje prava afričke dece i procedure usvajanja, ima četvoro usvojene dece iz Malavija.

 

Najmlađe od njih, Stela i Ester imaju 10 godina, nisu potpuna siročad, ali kada su usvojene pokazalo se da roditelji ne mogu da ih izdržavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading