RETKE SLIKE LJUBAVI ZAHARA I GOCE LAZAREVIĆ! Voleli su se čitavu DECENIJU, a onda je ona spakovala stvari, uzela decu i otišla u NEDOVRŠENU kuću! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.01.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahar i Goca Lazarević bili su u braku pre tri decenije.

RETKE SLIKE LJUBAVI ZAHARA I GOCE LAZAREVIĆ! Voleli su se čitavu DECENIJU, a onda je ona spakovala stvari, uzela decu i otišla u NEDOVRŠENU kuću! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pre više od tri decenije Goca Lazarević i Milutin Popović Zahar izgovorili su sudbonosno ''DA'' u užem krugu porodice i prijatelja. Iako je bila mlada i nezrela, Goca je dala sve od sebe da očuva brak i poštuje porodične vrednosti, dok se, prema njenim rečima, za Zahara to ne bi moglo reći, te je došlo do razvoda.

 

 

Naime, njih dvoje su u ljubavi bili deceniju i po, a iz braka su dobili ćeku Mariju i sina Miloša. Ipak, nisu uspeli da budu do poslednjeg dana zajedno. Goca je sa decom napustila dom i uselila se u nedovršenu kuću, koju je potom godinama sređivala, prenosi Story.

Ipak, uspeli su da izglade odnose i kako kažu, sada su prijatelji. Iako je ljubav davnih dana nestala, nekoliko fotografija svedoči o tome koliko su se voleli i koliko su zaljubljeni bili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading