JEDNA STVAR IH JE UMALO KOŠTALA BRAKA! Aca Ilić otkrio tajnu skrivanu TRI DECENIJE!

Autor:

Zabava

10.01.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač otkrio šta im je zamalo poljuljalo odnos.

JEDNA STVAR IH JE UMALO KOŠTALA BRAKA! Aca Ilić otkrio tajnu skrivanu TRI DECENIJE!

Foto: Instagram.com

Aca Ilić i Biljana Jevtić

Pevački par Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih estradnih parova, čija ljubav traje više od tri decenije. Nikada ih nisu pratili skandali niti ikakve intrige, a oni su otkrili da je bilo situacija koje su mogle da ih razdvoje, ali da su im uspešno odoleli.

- Počeli smo da se zabavljamo 1986. godine u januaru. Bio je hladan i snežan januar, a ona je došla iz Amerike u lepoj bundi. Imali smo jednu prepreku u svemu tome, morao sam da idem u vojsku. Sve su to bili izazovi koje je trebalo da preskočimo, ali uspeli smo - ispričao je Aca prenosi Story, pa dodao:

Republika

Foto: printscreen

Aca Ilić i Biljana Jevtić preko tri decenije su u braku

- Ponosan sam da samog sebe, jer me moja muška intuicija nije prevarila i da je ona žena sa kojom mogu da provedem život - rekao je on i dodao da upravo zbog čvrstog temelja koji su on i Bilja na početku zabavljanja izgradili kasnije u životu i braku ništa nije moglo da ih poljulja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading