"TO SU OZBILJNE STVARI, NE PITAJTE ME" Jovana Jeremić progovorila o otkazu Milana Miloševića sa Pinka, reči koje mu je uputila će vas šokirati!

Autor:

Zabava

10.01.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o otkazu kolege MIlana Miloševića.

"TO SU OZBILJNE STVARI, NE PITAJTE ME" Jovana Jeremić progovorila o otkazu Milana Miloševića sa Pinka, reči koje mu je uputila će vas šokirati!

Foto: Instagram.com

Vest o odlasku voditelja Milana Miloševića sa "Pink" televizije iznenadio je javnost, a tim povodom oglasila se njegova koleginica Jovana Jeremić.

Naime, Milan i Jovana radili su na istoj televiziji, a voditeljka je imala da poruči tim povodom samo jedno.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milan Milošević dao otkaz na Pinku

 

- Njegov odlazak me ne interesuje - bila je jasna Jeremićeva i istakla da u privatne stvari i odluke drugih nikada nije zalazila jer gleda samo sebe.

- Ništa mene to ne interesuje, gledam svoja posla i spremam svoj jutarnji. To su preozbiljne stvari, a ja stvarno gledam samo sebe i težim ka tome da budem najbolja. To su lične stvari, a u to se ja ne mešam, isključivo svoja posla gledam, kao što sam to i dosada radila - poručila je Jovana za Telegraf.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić Novo jutro

 

Jovana kaže da trenutno radi na svom projektu, te da teži da bude još bolja.

- Imam mnogo posla, to je samo njegova stvar. Zamolila bih sve da me u 2023. više ne zovu za takve stvari, to nije Jovana Jeremić, Jovana predstavlja samo sebe, svoj uspeh i svoj jutarnji program - završila je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

10.01.2023 20:52

Jako si ti mudo