NEMA STAJANJA: Crveno-beli žele Miloša Vulića!

Autor:

Sport

10.01.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler blizu povratka u srpski fudbal.

NEMA STAJANJA: Crveno-beli žele Miloša Vulića!

Foto: Starsport

Prema saznanjima "Mozzart sporta" velika želja Vojvodine je nekadašnji vezista Napretka i Crvene zvezde Miloš Vulić. 

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vulić

Mnogo je plemeniti vezista obećavao u dresu crveno-belih, postigao je gol protiv Olimpijakosa, ali nije uspeo da se izbori za kontinuitet igara kod Vladana Milojevića i Dejana Stankovića. Leta 2020. godine prešao je u Krotone u transferu teškom 800.000 evra.

Međutim, odlazak u Italiju mu se nije u potpunosti posrećio. Krotone je potonuo u poslednje dve sezone, Miloš Vulić je skupio 47 utakmica za taj italijanski klub i postigao dva gola.

Ispao je sa Krotoneom u Seriju C, ali je stigao do kakvog takvog padobrana za spasavanje. Prošlog leta se obavezao na jednogodišnju vernost Peruđi za koju je u Seriji B odigrao svega šest mečeva. Na tu kartu igraju u Vojvodini, mada je veliko pitanje da li se Vuliću vraća u ovdašnji fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading