BRUKA SA SVETSKOG PRVENSTVA NIJE BILA DOVOLJNA: Slavni Brazilac optužen za seksualni napad!

Autor:

Sport

10.01.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal.

BRUKA SA SVETSKOG PRVENSTVA NIJE BILA DOVOLJNA: Slavni Brazilac optužen za seksualni napad!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Dani Alveš

Brazilski fudbaler Dani Alveš (39) nalazi se pod istragom zbog optužbi za seksualni napad na jednu ženu u noćnom klubu u Španiji u decembru prošle godine, objavio je danas Vrhovni sud u Barseloni, prenosi "Hina".

 


Legendarni desni bek je ranije demantovao sve optužbe. U saopštenju suda se ističe da je otvoren postupak "zbog prijave koju je podnela žena za navodni seksualni napad, koji se dogodio u noćnom klubu u Barseloni u decembru prošle godine".

U saopštenju se ne navodi da se radi o Alvešu, ali je portparolka suda potvrdila Rojtersu da je brazilski fudbaler predmet istrage. Ona je izjavila da je ceo slučaj u fazi istrage, ali je dodala da sud nema više informacija

Španski mediji su ranije objavili da je jedna žena optužila Alveša da ju je dirao na neprimeren način i bez njenog pristanka, dok je bila sa prijateljima u jednom noćnom klubu krajem decembra prošle godine. Alvešov portparol je rekao da brazilski fudbaler "odlučno poriče" sve optužbe.

On se trenutno nalazi u Meksiku gde igra za Pumas, a nedavno je nastupao sa selekcijom Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru. Alveš je ranije igrao za Barselonu, Sao Pulo, PSŽ, Juventus, Sevilju i Bahiju.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading