OBJASNIO NEOBJAŠNJIVO: Ado otkrio zašto je odabrao Spartak pre Zvezde

Autor:

Sport

10.01.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler iz Gane novo je pojačanje Subotičana.

OBJASNIO NEOBJAŠNJIVO: Ado otkrio zašto je odabrao Spartak pre Zvezde

Foto: FK Spartak Subotica

Edmund Ado

Iz neba, pa u rebra! Tako se može opisati transfer bomba koja je u utorak odjeknula u Subotici.

Novi fudbaler Spartaka je Edmund Ado, čovek koji je bio prioritet Crvene zvezde u poslednjih godinu i po dana, ali na kraju nije završio na Marakani.

Doskorašnji vezista Šerifa je po dolasku među "golubove" izjavio da je prezadovoljan odabirom nove sredine.

- Izuzetno su me svi lepo prihvatili u klubu i drago mi je da sam ovde. Nisam još imao prilike da treniram sa momcima, ali sam na internetu pogledao hajlajtse sa poslednjih nekoliko utakmica - rekao je 22-godišnji fudbaler iz Gane, a prenosi klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

Edmund Ado protiv Crvene zvezde

On je potom objasnio zbog čega je odlučio da pojača baš Subotičane.

Mislim da Spartak ima kvalitetne fudbalere, došao sam da im pomognem. Znam koje su ambicije kluba, nadam se da ćemo stvoriti dobru atmosferu i zajedno ostvariti ciljeve - podvukao je Ado.

Izjavu je potom dao i prvi čovek kluba Nikola Simović.

- Ado je ogromno pojačanje za naš klub i verujem da će se već tokom priprema potpuno uklopiti u ekipu i pokazati sav svoj kvalitet. Iako nije igrao poslednjih 6 meseci, siguran sam da će brzo ući u formu i pružati dobre partije. Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da dovedemo igrača koji ima 12 utakmica Lige Šampiona, pobedu protiv Reala u Madridu i koji je A reprezentativac Gane, a pritom je veoma mlad i ima ogroman potencijal. Dovođenje ovakvog igrača, je takođe potvrda onoga što sam rekao na početku priprema - Spartak je finansijski veoma stabilan klub, pre svega zahvaljujući našem novom potpredsedniku i sufinansijeru Gagi Antonijeviću. Cilj Spartaka u nastavku sezone je borba za mesto koje vodi u plej of, uz obavezu da se što ranije obezbedi opstanak u ligi, i verujem da ce nam Ado pomoći u ostvarenju naših ciljeva - rekao je Simović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marinac

12.01.2023 18:50

Idemo spale!!