RASTANAK SVE BLIŽI! Crvena zvezda OSTAJE bez sjajnog STRANCA!

Autor:

Sport

10.01.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle godina saradnje, fudbaler je na izlaznim vratima Marakane.

RASTANAK SVE BLIŽI! Crvena zvezda OSTAJE bez sjajnog STRANCA!

Foto: Starsport

Mohamed El Fardu Ben, jedan od najboljih stranaca u istoriji FK Crvena zvezda, nalazi se na izlaznim vratima, pošto je za njegove usluge zainteresovan Apoel, koji sa klupe predvodi Vladan Milojević, nekadašnji trener crveno-belih.

Milojević i Ben su do sada već dva puta sarađivali. Zajedno su bili u ekipi grčkog Panioniosa, zatim su napravili sjajne uspehe u ekipi Crvene zvezde, a ukoliko dođe do transfera, ovo će im biti treća saradnja u karijeri

Kako navode kiparski mediji, pregovori Apoela i ofanzivca šampiona Srbije su u poodmakloj fazi te je za očekivati da fudbaler sa Komora uskoro zaduži plavo-žuti dres.

Ben se u aktuelnom prelaznom roku našao na vrhu liste želja Vladana Milojevića, a rukovodstvo kiparskog kluba rešeno je da strategu obezbedi igrača sa kojim je već nekoliko puta sarađivao u svojoj trenerskoj karijeri.

Foto: FK Crvena zvezda

El Fardu Ben u dresu Crvene zvezde

El Fardu Ben je u Ljutice Bogdana proveo pet godina, a za to vreme se afirmisao kao jedan od najboljih stranih igrača u istoriji Zvezde, a u međuvremenu je dobio srpsko državljanstvo. Ipak, godine su učinile svoje, pa je Ben u poslednje vreme u drugom planu, pa je za očekivati da ga klub pusti, pošto mu i ugovor ističe za šest meseci.u mesecima iza nas pao je u drugi plan, a kako ga sa crveno-belima veže još šest meseci ugovora rastanak se ove zime već pominjao kao mogući scenario.

Sa druge strane, Vladan Milojević je od dolaska u Apoel početkom oktobra na 13 utakmica upisao 11 pobeda, uz po jedan remi i poraz, te su plavo-žuti uz AEK iz Larnake poneli epitet jednog od najozbiljnijih kandidata za tron, pa je jasno i zašto mu već na zimu trebaju pojačanja.

Pod Milojevićevom komandom Ben je u prethodna dva mandata odigrao 113 utakmice, na kojima je postigao čak 51 pogodak, te ne čudi što ga Srbin želi u svojim redovima i u Nikoziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading