FILIP ĐURIČIĆ NA "MARAKANI"? Zvezda ZVALA reprezentativca Srbije, pa dobila EKSPRESAN ODGOVOR!

Autor:

Sport

08.01.2023

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli silno želeli Đuričića, ali i Filipa Mladenovića, od dolaska, za sada, nema ništa.

FILIP ĐURIČIĆ NA "MARAKANI"? Zvezda ZVALA reprezentativca Srbije, pa dobila EKSPRESAN ODGOVOR!

Foto: Starsport

Filip Đuričić tokom meča Srbija - Švajcarska na Mundijalu

Šef sportskog sektora Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je da je pokušao da angažuje reprezentativce Srbije, Filipa Đuričića i Filipa Mladenovića, ali da su oni odbili mogućnost povratka na stadion "Rajko Mitić".

Ofanzivni vezista je član Sampdorije, bivšeg trenera crveno-belih Dejana Stankovića, dok levi bek godinama sa uspehom igra u Poljskoj, najpre za Lehiju, a od 2020. nosi opremu Legije iz Varšave.

Razgovarao sam sa Filipom Mladenovićem dva puta, a јednom sa Filipom Đuričićem. Njih dvojica nisu izrazili želju da se vrate u Srbiјu - objasnio je Mrkela.

Republika

Foto: Starsport

Mrkela otkrio - Đuričić i Mladenović rekli "ne" Zvezdi

Tom prilikom, sportski direktor aktuelnog prvaka Srbije istakao je da će naš najtrofejniji klub tokom zimskog prelaznog roka učiniti sve da se pojača na mestu desnog beka, kao i u napadu, a Zvezda "zimuje" sa deset bodova viška u odnosu na Partizan na superligaškoj tabeli.

Podsećanja radi, 30-godišnji Obrenovčanin je prošao mlađe selekcije na "Marakani", ali nikada nije zaigrao za prvi tim, a Mladenović (32) je crveno-beli dres nosio 42 puta, u periodu između 2012. i 2013. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading