IMAŠ LI OGLEDALO?! Vanja Mijatović nakon venčanja na meti BRUTALNIH komentara, pevačica hejterima uputila oštru poruku!

Autor:

Zabava

14.10.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vanja Mijatović pre nekoliko dana organizovala je gala slavlje povodom venčanja, na kom je okupila čitavu estradu.

IMAŠ LI OGLEDALO?! Vanja Mijatović nakon venčanja na meti BRUTALNIH komentara, pevačica hejterima uputila oštru poruku!

Foto: republika.rs

Pevačica je zablistala u raskošnoj venčanici prepunoj kristala i bisera, a slavlju je prisustvovao veliki broj ličnosti sa estrade, od kojih su se mnogi latili mikrofona i zabavili brojne goste.

Pevačica tokom celog dana nije skidala osmeh s lica, ne skrivajući radost zbog novog životnog poglavlja, međutim, odmah nakon što su njene fotografije u venčanici dospele u javnost, Vanja se susrela sa pojedinim negativnim komentarima koje niko nije očekivao.

 

Foto: republika.rs

Vanja Mijatović

 

Naime, na društvenim mrežama u moru komplimenata na račun njenog izgleda, našli su se pogrdni komentari, a pevačica hejterima nije ostala dužna.

– Ženo, s*se su ti do pupka! Jbt! Imaš li ogledalo? - glasio je jedan od komentara, na koji je odreagovala prvo Vanjina mama Snežana Mijatović:

 

Foto: republika.rs

Vanja Mijatović

 

– To je u ovom trenutku njoj sigurno presudna informacija, do pupka nisu budite sigurni - napisala je Snežana, a onda je usledio odgovor:

 

Foto: republika.rs

Vanja Mijatović

 

– Nebitno, ali su em malene em kao kese za čaj, neukusno - nastavila ja nepoznata osoba sa zamerkama na Vanjin izgled.

Ajde odje*i mi sa profila, ne želim negativnu energiju neostvarenih ljudi ovde. Ne uklapaš mi se u sve ove kulturne i divne ljude - poručila je Vanja hejteru.

– A ti si baš kulturna u venčanici i sa tim kesicama umesto grudi, seljančuro - odgovorila je Vanji dotična osoba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading