UPOZNALA SAM DARKOVU NOVU DEVOJKU! Ana Sević otkrila šta misli o Katarini, a evo kako je protekao SUSRET! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.10.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević nakon duže medijske pauze pojavila se na venčanju Vanje Mijatović, a tom prilikom obratila se okupljenim predstavnicima medija.

UPOZNALA SAM DARKOVU NOVU DEVOJKU! Ana Sević otkrila šta misli o Katarini, a evo kako je protekao SUSRET! (VIDEO)

Foto: ST/V.Lukić

Ana Sević sa suprugom Danijelom

Ana Sević pojavila se na venčanju svoje prijateljice i koleginice Vanje Mijatović, a ovom prilikom, nakon duže pauze, odlučila je da se obrati okupljenim predstavnicima medija.

Ana je ovom prilikom otkrila šta je poželela mladencima, ali i koja je tajna uspešnog braka.

- Naravno, poželeću im pre svega slogu, ljubav, poštovanje i sve najlepše. Recept za dobar brak nije ništa više od ovoga što sam rekla, poštovanje pre svega i da ljudi žele isto i da idu u istom pravcu.

Budući da se na venčanju pojavio i njen bivši suprug Darko Lazić sa svojom novom izabranicom Katarinom, Ana je otkrila da li je ovo bio njihov prvi susret.

 

Foto: ST/V.Lukić

 

 

- Nije prvi susret, nisam ga još ni videla ovde. Juče smo se upoznale, normalno je prošlo, kao i sa svakom prethodnom - rekla je Ana, a potom otkrila u kakvim su odnosima danas ona i Darko:

- Mi smo oduvek bili u dobrim odnosima. Nikad nije bilo mesta za naslove da nismo dobri, nesuglasice su postojale, ali nevezano za naš odnos, nego za neke druge stvari, što je rešeno kao što i sami znate.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading