UZAVRELA ATMOSFERA NA SVADBI VANJE MIJATOVIĆ! Mlada promenila venčanicu i latila se mikrofona, a OVA PEVAČICA je uhvatila bidermajer! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.10.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vanja Mijatović i njen izabranik Aleksandar upriličili su danas gala slavlje povodom venčanja, koje će, kako su istakli, obaviti naknadno u prisustvu najbližih prijatelja i članova porodice.

UZAVRELA ATMOSFERA NA SVADBI VANJE MIJATOVIĆ! Mlada promenila venčanicu i latila se mikrofona, a OVA PEVAČICA je uhvatila bidermajer! (FOTO)

Foto: Instagram

Vanja Mijatović

Vanja i Aleksandar ispred restorana, u kom su organizovali gala slavlje, pojavili su se sa širokim osmesima na licu, ne skrivajući radost zbog velikog životnog koraka, a pevačica se potom obratila medijima, nakon čega je poćela proslava.

Među zvanicama pojavile su se i brojne javne ličnosti, a pevačica Aleksandra Mladenović, koja je mladencima venčana kuma, otpevala je pesmu za prvi mladenaćki ples.

 

Aleksandra se potom pohvalila da je uhvatila bidermajer, a putem društvenih mreža podelila je snimak na kom se vidi da se zvanice, ali i mladenci odlično provode.

Mlada je u jednom trenutku promenila venčanicu, a potom se latila mikrofona i dovela atmosferu do usijanja.

Usledila je i mladenačka torta, a srećni supružnici nisu skrivali radost zbog novog životnog poglavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading