VANJA MIJATOVIĆ NA VENČANJU OTKRILA SVOJE PRAVO IME! Sve do sada NIKO nije znao kako se ZAISTA ZOVE!

Autor:

Zabava

12.10.2022

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vanja Mijatović organizovala je gala slavlje povodom svog venčanja.

VANJA MIJATOVIĆ NA VENČANJU OTKRILA SVOJE PRAVO IME! Sve do sada NIKO nije znao kako se ZAISTA ZOVE!

Foto: republika.rs

Pevačica je zablistala u raskošnoj beloj venčanici sa kristalima, dok se njen suprug Aleksandar pojavio u crnom odelu sa leptir mašnom.


Mladenci su vidno raspoloženi pozirali pred okupljenim novinarima, a potom su ušli u restoran gde su odigrali svoj prvi ples, i to uz numeru njihove venčane kume Aleksandre Mladenović, baladu pod nazivom "Poseban".

 

Foto: republika.rs

Vanja Mijatović sa suprugom Aleksandrom

 

Vanja je u razgovoru sa medijima priznala da će zadržati svoje prezime, a potom iznenadila okupljene kada je otkrila svoje pravo ime.

Naime, Vanja je otkrila da će zadržati prezime Mijatović, budući da je tako poznata u javnosti, ali će promeniti svoje ime!


- Građansko i crkveno venčanje će se odigrati drugog dana, danas je samo žurka. Presvlačim se posle, iako je haljina fenomenalna, malo se klizam dole. Biće mi zgodnije da đuskam, jer želim da đuskam. Prezime ostaje isto - Mijatović. Promeniću i ime jer sam u papirima Ivana. I da sam menjala prezime, opet bih se predstavljala kao Mijatović, jer ljudi me znaju kao Vanju Miajtović i ne bih to menjala - rekla je Vanja okupljenim medijima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading