Voditeljka jutarnjeg PUCALA sebi u GLAVU! Isplivali JEZIVI detalji samoubistva, vereniku poslala stravičnu poruku!

Autor:

Zabava

03.10.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji samoubistva poznate voditeljke.

Voditeljka jutarnjeg PUCALA sebi u GLAVU! Isplivali JEZIVI detalji samoubistva, vereniku poslala stravičnu poruku!

Foto: facebook

Voditeljka jutarnjeg programa Nina Pačolk izvršila je samoubistvo 27. avgusta, nakon što je poslala poruku upozorenja svom bivšem vereniku.

Naime, ona je trebalo da se venča 12. oktobra za svog verenika Kajla, ali je on raskinuo sa njom sedam nedelja pre venčanja, prenosi Dejli Mejl. On je bio na putu za Minesotu kada mu je stigla poruka od Nine. Odmah je pozvao 911 i tražio da odu u njihovu zajedničku kuću, ali je bilo prekasno.

 

 

Sebi je pucala u glavu, a poruka koju mu je poslala ledi krv u žilama.

- Volim te Kajl! Uvek sam te volela i uvek ću te voleti. Uprkos tome koliko si me uništio, uvek sam imala nadu. Tako mi je žao što ti ovo radim, ali ne mogu da podnesem ovu bol više!

Inače, njena prijateljica je toliko bila zabrinuta za nju da se sklonila svo vatreno oružje iz kuće jer se plašila da bi Nina mogla da naudi sebi, ali je voditeljka jutro kada je sebi oduzela život, izašla iz kuće, kupila pištolj i istim sebi pucala u glavu.

Pronađena je u spavaćoj sobi, a u telefonu su pronađene poruke koje je slala sestri, kao i dokazi da je istraživala na koji način da izvrši samoubistvo, a u poruci koju je poslala sestri stoji da je slomljena.

- On mi je rekao da će se osećati kao milion dolara kada nestanem iz njegovog živoda. Slomljena sam!

 

 

Ninini roditelji su priznali da im je ćerka godinama bila mentalno loše.

- Išla je na lečenje! Ja ću to objaviti. Bila je i u kriznom centru nekoliko puta!

Inače, par je bio dve godine u burnoj vezi, pričalo se o neverstvu i opijanju, a voditeljka nije mogla da podnese to što ju je verenik napustio. Čitav tim sa kojim je radila je ostao u šoku nakon vesti da je digla ruku na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading