Seka Aleksić u POTRESNOJ ispovesti progovorila o životu u BEDI i SIROMAŠTVU: Pljuvali su me jer mi je majka MUSLIMANKA, ona i dalje ima OŽILJKE po licu od tatinih udaraca!

Autor:

Zabava

03.10.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić otkrila je detalje svog teškog detinjstva.

Seka Aleksić u POTRESNOJ ispovesti progovorila o životu u BEDI i SIROMAŠTVU: Pljuvali su me jer mi je majka MUSLIMANKA, ona i dalje ima OŽILJKE po licu od tatinih udaraca!

Foto: Printskrin/k1

Pevačica Seka Aleksić je jednom prilikom prikovala čitavu javnost za male ekrane kada je u jednom intervjuu za K1 otvorila dušu o svom privatnom životu i teškom detinjstvu. Odrasla je u siromaštvu i nemaštini, a veliku traumu ima zbog nasilja koje je otac vršio nad njenom majkom.

- Tata mi je sada pokojni i on je bio dobar čovek, ali postoje stvari koje su se desile i koje ne mogu da se izbrišu. Ja sam mu sve oprostila. On je voleo da popije i bio je u stanju sve što zaradi da daje deci koja nemaju, da čašćava sve moguće ljude. Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona danas ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava. Posle toga otac odlazi u inostranstvo da radi i mi se nismo čuli jedno pet-šest godina. Ja sam odrasla uz očuha Milana, kojeg mnogo volim i koji nas je gledao kao svoju decu. Išao je u nadnicu da bi meni zaradio za autobusku mesečnu kartu, da bih išla u školu - rekla je Seka koja je sa porodicom izbegla iz Zvornika kada je imala šest godina, te su se preselili u Banju Koviljaču, gde je krenula u školu.

Republika

Foto: Printskrin/k1

Seka Aleksić u ''Preživeli''

- Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega - rekla je Seka i dodala:

- Deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog jekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju. Posebno kad su saznali da mi je majka muslimanka, imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam.

Republika

Foto: prinscreen K1

Seka Aleksić o roditeljima

Iako je majka bila protiv toga da peva, Sekina želja nije jenjavala, a jedna situacija, u prvi mah neprijatna, je promenila njen život iz korena.

- Mama mi nije dozvoljavala da pevam, bežala sam od kuće, a očuh mi je pomagao da ostvarim svoje snove. Počela sam da pevam sa 14 godina i išla krijući na žurke, on mi je pomagao da to sakrijemo od mame. Međutim, ona je saznala i samo se pojavila jednom u klubu, a ja sam se skamenila kad sam je videla i ispustila mikrofon. Kad sam joj objasnila da je to moj san i pokazala da sam samo za to veče zaradila pet puta više nego ona u nadnici od jutra do mraka, malo je popustila. Od toga smo kupili zamrzivač, i tako je to krenulo - objasnila je Seka Aleksić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading