Čuveni glumac bio je UZOR javnosti, a SILOVAO je ćerku od njene PETE godine! Priznanje ZGROZILO svet: Bila sam ZAVISNA od njega i njegove pažnje!

Autor:

Zabava

03.10.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pola Kinski otkrila da ju je otac godinama silovao.

Čuveni glumac bio je UZOR javnosti, a SILOVAO je ćerku od njene PETE godine! Priznanje ZGROZILO svet: Bila sam ZAVISNA od njega i njegove pažnje!

Foto: printscreen/youtube.com/honoriscausa10

Ćerka poznatog glumca Klausa Kinskog, Pola, 2013. godine  objavila je knjigu u kojoj je opisala odnos koji je imala sa ocem i skandalozne detalje njihove incestoidne veze, dok njena majka tvrdi da ništa nije primećivala.

Pola tvrdi da je otac počeo da je zlostavlja kada je imala svega pet godina i da je narednih deceniju i po nastavio sa svojim radnjama.

- On je počeo da me dira i ljubi otvorenih usta kada sam bila veoma mala, imala sam 5 ili 6 godina - rekla je Pola Kinski, čiji je otac preminuo 1991. godine, pa se druga strana ne može čuti, a ona ističe da je živela u strahu da joj niko neće verovati.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/honoriscausa10

Klaus Kinski

- Kao dete sam uvek držala jezik za zubima, jer me je plašio. Bila sam zavisna od njega i njegove pažnje. Izjedao me osećaj krivice. Osećala sam se kao da sam ga izdala i razočarala, mnogo sam plakala tada. Večito sam bila rastrzana između poriva da mu udovoljim ili da ga odbijem - rekla je glumica, koja ističe da je godinama trpela seksualno, fizičko i verbalno nasilje, kao i da joj je otac govorio da sve što radi je normalno i da "tate šitom sveta rade to isto svojim ćerkama".

- Napisala sam knjigu, jer ne mogu više da gledam kako ga hvale i kako ga uzdižu iz godine u godinu, morala sam da reagujem - rekla je Poli, koja kaže da nije mogla da podnese što mu oca smatraju glumačkim genijem, a zapravo je bio sve drugo.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/honoriscausa10

Klaus Kinski zlostavljao ćerku

- Nikada nisam mogla da gledam filmove svog oca u kojima je obično glumio tirane, kriminalce i odmetnike. Kada bih videla deo tih filmskih ostvarenja, pomislila sam kako je on takav i privatno. I kako god, ja sam sve te stvari iskusila i to je istina - rekla je Pola, koja je kako je istakla imala podršku polusestre Nastasije Kinski, te dodala da je otac i nju pokušao da zlostavlja.

- Kada je umro, majka, poznata pevačica mi je javila telefonski i ja nisam osetila ništa. Ni tugu ni mržnju - rekla je, ali i naglasila da želi da inspiriše druge žrtve zlostavljanja da progovore o svojim tamničarima jer "to je kao da ste dobili doživotnu robiju" - zakljiučila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading