SEVERINA LAGALA MILIONE GLEDALACA! U emisiji IZMISLILA porodične DETALJE, isplivali svi dokazi!

Autor:

Zabava

01.09.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica uhapšena je u utorak u Zagrebu nakon što je fizički nasrnula na sestru Marijanu.

SEVERINA LAGALA MILIONE GLEDALACA! U emisiji IZMISLILA porodične DETALJE, isplivali svi dokazi!

Foto: Printskrin: Imperijal.net, Profimedia

Severina Vučković pre dva dana lišena je slobode nakon što ju je sestra Marijana prijavila za fizički napad. Iako je pokušala da situaciju okrene u svoju korist navodeći da je "žrtva sestrinih laži", otkrivena je istina o tome koliko često Severina iznosi laži u javnost.

Naime, Severina je više puta javno pričala "anegdotu" o imenima članova svoje porodice, međutim, veoma mali deo te priče je, ispostavilo se, istinit.

Priča koja sledi ilustruje kako pevačici istina baš i nije jača strana, a slede i dokazi kako je Severina već lagala u televizijskoj emisiji kada je govorila o najužoj očevoj porodici.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

- Moje ime negde znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata je hteo da mi da ime Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Deda je davao imena deci po stranama sveta. Verovali ili ne. Imao je četiri sina - Sever, Jug, Istok, Zapad, a ćerka je bila Danica. Međutim moja baka to nije želela. Tako je onda moj otac dobio drugo ime. Ipak je iz nepoznatog razloga zadržao ime Sever, a ja sam tako dobila ime Severina. Postojao je i sused prekoputa kuće koji se zvao Severin... Tako da... Ali ipak mislim da je zbog oca - ispričala je pevačica u emisiji 'AmiG show'.

Hrvatski portal Imperijal.net pozabavio se istraživanjem istinitosti Severininih navoda o imenima članova porodice  i došli su do zaključka da je istinu govorila samo za jednog strica koji se zvao Jug Ante Vučković, dok se druga dva strica nisu se zvali ni Istok ni Zapad već - Neven i Nenad!

O tome svedoči umrlica koja je objavljena u Slobodnoj Dalmaciji kada je preminuo Severinin stric Jug Vučković zv. Tonči.

 

Foto: Printskrin: Imperijal.net

Umrlica Juga Vučkovića

Među ožalošćenima osim supruge, dve kćeri, zeta, unuka, navedeni su brat Neven s porodicom, te porodice 'pokojne braće Sjevera i Nenada' i  sestra Danica.

Pokojni Jug bio jedini Severinin stric koji je ime dobio, kao i njen otac, po strani sveta, budući da se iz umrlice jasno vidi da su mu se braća zvala Sjever, Nenad i Neven.

Važno je naglasiti da se Severinin deda koji je bio iz Dugopolja zvao Petar, a ovaj detalj portal Imperijal.net pronašao je u jednom sudskom oglasu iz 2005. godine u kojem su, među ostalim tužene i Severina i njene sestre Marija Popović i Zdenka Žunić, kao i Jug Ante Vučković pok. Petra.

Da se Severinini stričevi nisu zvali po stranama sveta kao što je izjavila u tv emisiji, vidljivo je iz još jedne čitulje za strica Nenada koji je preminuo četiri godine pre svog brata Juga.

Foto: Printskrin: Imperijal.net

Umrlica Nenada Vučkovića

Uz ime pokojnika pisalo je kako je rođen 1940. i da je sin pokojnog Petra. Među ožalošćenima navedena je njegova supruga, dva sina, supruga, unuke, setra Danica s porodicom, kao i braća Jug i Neven s porodicama, ali i 'porodica pokojnog brata Severa te ostala ožalošćena rodbina'.  

I iz ove umrlice vidljivo je kako je Severina istinu govorila za svoju tetku da se zove Danica. Iz sudskog oglasa je vidljivo kako su  uz Severinu, njene dve sestre, među tuženima našla i Danica Jovanović rođ. Vučković što je teta popularne pevačice ali i brojni drugi Vučkovići te osobe drugih prezimena.

S obzirom na sve navedeno postavlja se pitanje zašto je pevačica lagala kada je govorila da je njen deda očevima dao ime po stranama sveta a ćerku Danicu nazvao po zvezdi koja se prva ukaže na nebu. Možda je to njoj dobro zvučalo za televizijski nastup.

Zanimljivo je kako je stričevi Nenad i Neven nisu nikad demantovali da se ne zovu Istok i Zapad. U svakom slučaju, i ova priča dokazuje onu narodnu - u laži kratke noge!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading