BILA JE BOMBA, DANAS OD POGLEDA NA NJU KREĆU SUZE: Zvezda filmova za odrasle bori se sa TEŠKOM bolešću, više NE LIČI NA SEBE, fanovi u ŠOKU od prizora! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2022

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od navjećih zvezda filmova za odrasle, glumica Džena Džejmison, suočila se sa teškim oboljenjem zbog kog više ne liči na sebe.

BILA JE BOMBA, DANAS OD POGLEDA NA NJU KREĆU SUZE: Zvezda filmova za odrasle bori se sa TEŠKOM bolešću, više NE LIČI NA SEBE, fanovi u ŠOKU od prizora! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram, Youtube

Zvezda filmova za odrasle i jedna od najpoznatijih glumica po*no industrije današnjice, Džena Džejmison, bori se sa opakom bolešću.

Džena je završila svoju glumačku karijeru nakon koje se preselila na Havaje, a onda se suočila sa teškim saznanjem kada joj je dijagnostikovana retka bolest zbog koje danas jedva hoda - mišići su joj drastično oslabili, zbog čega se jedno vreme služila kolicima i hodalicom, a imala je period od dve nedelje kada nije prestajala da povraća.

Foto: Printscreen Instagram, Youtube

Džena Džejmison

 

Početkom godine bila je i u bolnici, a uprkos trudu lekara i brojnim analizama i testiranjima, do izlečenja nije došlo.

Slavna glumica danas ima 48 godina, a njene fotografije danas izazivaju suze - glumica usled teške borbe više ne liči na sebe, a fotografija koju je nedavno podelila sa javnošću šokirala je njene fanove.

 

 

 

- Umorna - napisala je Džena uz fotografiju iz bolnice, a komentari fanova samo su se nizali:

"Misli pozitivno", "Šaljemo ti ljubav", "Nadam se da ćeš biti dobro", samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije.

Ipak, bilo je onih koji su želeli da znaju da li postoji mogućnost da je reč o HIV virusu, budući da je "industrija u kojoj je radila sa sobom nosila rizik".

 

Foto: Printscreen Instagram, Youtube

Džena Džejmison

 

- Žao mi je što ću ovo morati da pitam, ali da li je reč o HIV-u? - glasio je komentar ispod jedne od Dženinih fotografija, na šta je glumica odgovorila:

- Ne. To je nasumično pitanje, ali nije - odgovorila je glumica.

 

Džena je jednom prilikom objasnila o čemu je reč.

- Hej, ljudi, prvo želim svima da se zahvalim na svoj ljubavi i potpori koju ste mi poslali u porukama. Videla sam vas sve i cenim to. Lekari sumnjaju da je reč o Guillain-Barre sindromu i započeli su IVIG terapiju. Trenutno sam u bolnici i tu ću ostati dok se ne završi terapija. Nadam se da ću uskoro ići kući - napisala je nekadašnja zvezda filmova za odrasle na svom Instagramu u opisu fotografije iz bolnice početkom januara ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading