Srpska glumica proslavila se u FILMOVIMA ZA ODRASLE: Znamo je iz Boljeg života i Žikine dinastije, a ovako su izgledali njeni RANI RADOVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.08.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna je svoju karijeru započela je uz poneki film za odrasle, ali pod različitim pseudonimima.

Srpska glumica proslavila se u FILMOVIMA ZA ODRASLE: Znamo je iz Boljeg života i Žikine dinastije, a ovako su izgledali njeni RANI RADOVI! (FOTO)

Foto: Printscreen youtube

Glumica Vanesa Ojdanić jedna je od omiljenih domaćih glumica koju ćemo uvek pamtiti po njenim ulogama u "Boljem životu", "Žikinoj dinastiji" i "Porodičnom blagu".

U "Boljem životu" glumila Majkovićevu, njega je igrao Taško Načić, sekretaricu, u "Porodičnom blagu" imala je ulogu kandidatkinje za kelnericu, dok je u "Žikinoj dinastiji" igrala devojku iz tramvaja koju "love" Žika i Milan.

Foto: Printscreen youtube

Vanesa Ojdanić

Vesna, koja je rođena 3. jula 1958 godine, svoju karijeru započela je osamdesetih godina uz poneki film za odrasle, u kojima se predstavljala različitim pseudonimima, piše Kurir.

Naime, njena porno karijera, bila je vezana za Grčku, a publika ju je tada znala pod imenima Vanesa Danić, Vanesa Ozdanić ili Vanesa Damingu, dok su njeni najpopularniji erotski filmovi bili "Erotska strast", "Pohotne perverzije" i "Moji poljupci".

Na filmskom sajtu IMDB, na kojoj se može videti i podatak o filmu "Erotske strasti", koji je snimljen 1981. godine, vidi se da je poslednju ulogu imala 2012. godine u filmu "Klip", a poslednja serija u kojoj je glumila je "Jelena" iz 2005. godine.

Foto: printscreen IMDB

Lista filmova u kojima je glumila Vanesa na početku karijere

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading