ON JE SVEKAR KAĆE GRUJIĆ: Pevačica Gobeljinom ocu POSVETILA poruku, a za to ima POSEBAN razlog!

Autor:

Zabava

17.08.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić ne kriju koliko uživaju u zajedničkom životu, ali i roditeljstvu.

ON JE SVEKAR KAĆE GRUJIĆ: Pevačica Gobeljinom ocu POSVETILA poruku, a za to ima POSEBAN razlog!

Foto: Instagram.com

Kaća i Gobelja krajem prošle godine poželeli su dobrodošlicu svom prvom detetu, ćerkici Katji, koja je odmah postala centar njihovog sveta.

Poznati par ne krije kolliko uživa u roditeljstvu i svim trenucima koje provode sa svojom naslednicom, a budući da su se tek nedavno ostvarili u ovoj ulozi, najviše saveta dobijaju od svojih roditelja, koji im pomažu i oko čuvanja male Katje.

Foto: Republika

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

 

Pevačica je uvek isticala da se odlično slaže sa porodicom svog muža Marka, a sada je rešila da to još jednom javno dokaže.

 

 

Naime, Markov otac Vlado danas slavi rođendan, a Kaća je iskoristila priliku da mu javno uputi čestitku putem društvenih mreža.

- Srećan rođendan najboljem svekru - poručila je Katarina na Instagramu i objavila nekoliko njegovih fotografija, među kojima je i njihova zajednička, sa venčanja.

Podsetimo, Marko i Katarina venčali su se u junu ove godine u jednom prestoničkom hotelu, a poznati par je okupio veliki broj poznatih ličnosti iz sveta muzike, sporta i politike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading