TUGA! Preminuo glumac "Sopranovih", prijatelj rečima rasplakao ceo svet! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo glumac iz serije ,,Sopranovi"

TUGA! Preminuo glumac "Sopranovih", prijatelj rečima rasplakao ceo svet! (FOTO)

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Proslavljeni glumac Toni Siriko preminuo je u petak u osamdesetoj godini života, prenosi Variety. Glumac, kog će svi pamtiti po kultnoj ulozi u seriji ,,Sopranovi" po tumačenju lika mafijaša Pola Gvaltijerija

Toni Siriko je u seriji "Sopranovi" tumačio lik "poručnika" porodice Soprano, a posebno se istakao svojim kratkim i duhovitim opaskama, vešto balansirajući Polijevu mračnu stranu s oštrim humorom.

 

 

Mnogi ne znaju da se zapravo prijavio za ulogu Džuniora Soprana, ali je tu ulogu kasnije dobio Dominik Kijaneze, a glumio je u svih 6 sezona.

 

 

Tonijevo pravo ime je Đenaro Entoni Siriko, a rođen je 24. jula 1942. godine, u italijanskoj porodici u Njujorku. U mladosti je imao mnogo problema sa zakonom, i povezivali su ga sa pravom mafijaškom porodicom, o klanu Kolombo.

- Bio sam veoma nestabilan - rekao je Siriko za LA Times 1990, pričajući o svom životu.

- Nisam dobro razmišljao. Zato sam se povezao sa tim tipovima i odjednom sam upao u kriminal u Njujorku. Moram da vam priznam da mi je čudno kad mi neko priđe i traži mi autogram, valjda me "trese" ta stara krivica. Možda osećam da ne zaslužujem toliku pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading