Isplivala prošlost Kaje Ostojić: Da li se sećate pevačice kao IZBLAJHANE PLAVUŠE? Otkriveno šta je sve menjala na licu! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija Kaje Ostojić kao izblajhane plavuše!

Isplivala prošlost Kaje Ostojić: Da li se sećate pevačice kao IZBLAJHANE PLAVUŠE? Otkriveno šta je sve menjala na licu! (FOTO)

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Kaja Ostojić

Popularna pevačica Katarina Kaja Ostojić u žižu javnosti dospela je zbog njenog raskida sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, ali i spekuliše se da je već nahvatala novog sportistu, stranca, kom nije mogla da odoli. Međutim, sada je procurila fotografija Kaje iz prošlosti, koja otkriva šta je sve pevačica menjala na svom telu. Iako je ona godinama unazad tvrdila da nikada ništa nije menjala na svom telu ili licu, sada se pojavila fotografija, na kojoj je ne možete tek tako prepoznati. 

Republika

Foto: Instagram.com

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović raskid

 

Kaja demantuje da je bilo šta na sebi radila iako su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije da je dodavala usne, pa i jagodice. Ostojećevu su jednom pitali da li je radila nos, a onda je to demantovala.

Republika

Foto: Printscreen

Kaja Ostojić kao plavuša

 

- Nadam se da je sada svima jasno da nikada nisam operisala nos, jer nisam imala od koga da ga nasledim. Tako da možete i nešto drugo da me pitate u inboks- poručila je pevačica jednom prilikom.

Podsetimo, pevačica je nedavno raskinula vezu sa dečkom Mateom Pavlovićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović raskid

 

- Neki naš zajednički put kojim smo krenuli, prosto nije sve izašlo onako kako smo planirali i rešili smo da je najbolje da svako krene svojim putem. Trudim se da ne patetišem. Imam neke svoje crne momente, ali trudim se da se krećem dosta, da ne budem sama- pričala je nedavno Kaja, prenosi Alo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading