SE*SI trening i poze Jovane Jeremić zapalile Crnu Goru! Voditeljka pokazala mišiće iz svakog ugla: Imam bolju GUZU od Sandre Afrike! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.06.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika uslikala je Jeremićevu dok je izvodila izazovne vežbe na crnogorskoj obali.

SE*SI trening i poze Jovane Jeremić zapalile Crnu Goru! Voditeljka pokazala mišiće iz svakog ugla: Imam bolju GUZU od Sandre Afrike! (VIDEO)

Foto: Republika/O. Bogdanović

Voditeljka Jovana Jeremić skinula se u kupaći i odradila seksi trening pred objektivom portala Republika.

Republika

Foto: Republika/O. Bogdanović

Jovana Jeremić

Naime, naša ekipa, koja je povodom festivala Skale u Herceg Novom, uhvatila je popularnu voditeljku Pinka usred jutarnje gimnastike, kojom, očito, započinje svaki dan, pa i ovaj na moru, te kamerom zabeležila Jovanine izazovne vežbe.

Republika

Foto: Republika/O. Bogdanović

Jovana Jeremić vežba

Koliko je Jeremićeva ponosna na telo, govori i to što ga često pokazuje, pa je i ovom prilikom demonstrirala kako je zgodna i zategnuta pokazujući svaki mišić iz svakog ugla i u svim pozama.

- Imam bolju guzu od Sandre Afrike - samouvereno je poručila Jovana, koja redovnim vežbama održava figuru iz snova, na kojoj mnogi mogu da joj pozavide.

Republika

Foto: Republika/O. Bogdanović

Jovana Jeremić o guzi

Voditeljka, inače, često ističe da pamet i lepota mogu da idu zajedno, te da se ne stidi zbog svog seksi izgleda. Naprotiv, ona upravo to propagira i želi da bude primer u svom poslu da i na informativi mogu da rade dobre ribe.

- Meni ništa nije palo s neba - rekla je Jovana i naglasila da se dobro pomučila u životu da bi bila ovo što je danas:

- Da bi bio siguran u sebe, kao ja, moraš da kreneš da radiš na sebi od rođenja. Mnogo sam ulagala u obrazovanje, nakon obrazovanja u fizički izgled, ništa nisam dobila, sve sam stekla sama. Morala sam da držim dijete da bih ovako izgledala i ne samo dijete. Totalno sam promenila život da bih postala ovo što sam danas, shvatila sam da moram da vodim računa šta unosim u organizam da bih bila dobra riba, da pazim šta jedem da bih bila top pi*ka.

Republika

Foto: Republika/O. Bogdanović

Jovana Jeremić vežba u Herceg Novom

Podsećamo, Jovana Jeremić se trenutno nalazi u Herceg Novom na festivalu 'Skale', gde je otkrila da je četvrta jugoslovenska zvezda po popularnosti, odmah posle Lepe Brene, Svetlane Cece Ražnatović i Zdravka Čolića Čole.

- Ja vam tvrdim da ću ja biti jedina Srpkinja koja je uspela u Holivudu, a da nisam ni pevačica ni glumica, nego samo šoumen - zaključila je Jovana.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zlaja

29.06.2022 16:00

Ova skandalozna samozvana voditeljka pocetnica misli da ce svakodnevnim lupetanjem doci u zizu interesovanja naroda i opravdati svoju visoku klasu. Njene emisije su pune naivnih komentara koji velicaju samo njen ego. Dok njeni gosti ozbiljno govore, ona juri kamere sa kojima razgovara ne postujuci svoje goste.

zena

29.06.2022 20:21

bez stida, ovako siriti noge u kupacem pred novinarom, fuj. A za vikend opet o postenju i casti. I opet ce neki "intelektualci" da joj se dive, a narod ce da gleda i pravi joj rejting. Jadno.