Srpska zastava podignuta na ceremoniji u Mediteranskom selu!

Autor:

Sport

28.06.2022

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Mediteranskom selu u Oranu održana ceremonija dobrodošlice svim učesnicima 19. Mediteranskih igara. Ceremoniji podizanja zastave naše zemlje, pored sportista koji u momentu održavanja ceremonije nisu imali takmičenja, prisustvovao je generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Ðorđe Višacki.

Srpska zastava podignuta na ceremoniji u Mediteranskom selu!

Foto: youtube.com/printscreen

Zastava Srbije

U protokolarnom delu našim predstavnicima obratio se i gradonačelnik Mediteranskog sela, gospodin Ðabir Said Guerni koji je sportistima, trenerima i ostalim učesnicima poželeo dobrodošlicu, uspeh i prijatan boravak u Alžiru.

Šefica misije OKS u Oranu Nataša Janković u ime našeg tima zahvalila se gradonacelniku Mediteranskog sela i tom prilikom mu uručila prigodan poklon "Ćirilično pismo u ramu" sa motivom iz crkve Kralja Milutina iz XIII veka koja se nalazi na Hilandaru.

- Drago mi je da se veliki broj naših sportista okupio na ceremoniji dobrodošlice i da smo svi zajedno slušali himnu naše zemlje. Nadam se ćemo imati prilike da tokom takmičenja na Igrama, još mnogo puta čujemo našu himnu. Hvala gradonačelniku Mediteranskog sela na dobrodošlici i na toplom prijemu- izjavila je Jankovićeva.

Mediteranske igre počele su 25. juna i trajaće do 6. jula u Alžiru. Ukupno učestvuje 3,390 sportista koji se nadmeću u 24 sporta, a naš tim predstavlja 151 član.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading