Neverovatno! Mladu pevačicu (21) Irmu ubio muž (79) usred restorana! Pokušao da podmiti policiju da ga pusti da pobegne! Odmah uhapšen!

Autor:

Zabava

25.06.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle svađe sedokosi muškarac pucao je u pevačicu, za koju se kasnije ispostavilo da je njegova supruga.

Neverovatno! Mladu pevačicu (21) Irmu ubio muž (79) usred restorana! Pokušao da podmiti policiju da ga pusti da pobegne! Odmah uhapšen!

Foto: Printskrin/Instagram/yrma_lydya

Meksičku pevačicu Irmu Lidiu (21) ubio je njen 79- godišnji suprug Hesus Hernandez Alokser u restoranu u u Meksiko Sitiju, javile su lokalne vlasti u petak, a prenosi “Dejli mejl”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yrma Lydya (@yrma_lydya)

 

Irma Lidia (21), koja je tek počela muzičku karijeru, upucana je u četvrtak uveče u restoranu “Suntori Del Valle” na jugu grada.

- Čovek je tri puta pucao u svoju ženu, on je zatim priveden zajedno sa drugom ženom koja ga je pratila - rekao je Omar Garsija Harfuč, sekretar za bezbednost Meksiko Sitija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yrma Lydya (@yrma_lydya)

 

Prema rečima svedoka, posle svađe sedokosi muškarac pucao je u pevačicu, za koju se kasnije ispostavilo da je njegova supruga. Alkoser je potom pokušao da podmiti policiju da ga pusti da pobegne u društvu jednog od svojih telohranatelja, koji je takođe uhapšen.

Prema pisanju lista “El Universal”, Lidija je učestvovala u projektima “Grandiosas 12”, serijama koncerata u Meksiku i Sjedinjenim Državama koje okupljaju poznate pevačice iz Centralne i Južne Amerike.

Prema izveštajima, Alcocer je ranije bio optužen za iznudu. Nasilje nad ženama intenzivirano je u Meksiku poslednjih godina sa prosečno 10 ubijenih žena dnevno.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading