Ima li ovo smisla? Toni Nadal poručio Cicipasu pred Vimbldon: Pobedi Đokovića, NEMOJ Rafu!

Autor:

Sport

25.06.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski stručnjak poslao poruku koja je uzburkala strasti uoči početka turnira u prestonici Engleske, koga svi sa nestrpljenjem iščekujemo.

Ima li ovo smisla? Toni Nadal poručio Cicipasu pred Vimbldon: Pobedi Đokovića, NEMOJ Rafu!

Foto: Tanjug/AP

Toni i Rafael Nadal

Toni Nadal, stric Rafaela Nadala, poručio je Grku Stefanosu Cicipasu da na predstojećev Vimbldonu pobedi Novaka Đokovića, umesto Rafe ili njegovog izabranika, Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima.

Grčki teniser je osvojio Majorku, turnir na travnatoj podlozi, čime je došao do devete titule u karijeri, ali i 250 ATP bodova.

Čestitke, Stefanos. Igraš sjajno na ovoj podlozi i za mene si jedan od favorita na Vimbldonu. Nadam se da nećeš pobediti Rafu ili Feliksa (Ože-Alijasim). Pokušaj da pobediš Đokovića - kazao je Nadal.

 

 

Turnir u Španiji odigran je u sklopu priprema za treći Grend slem sezone, koji startuje u ponedeljak, a ove reči Nadalovog strica sigurno će predstavljati dodatan motiv za branioca titule koji će pokušati da stigne do 21. "slema" na londonskoj travi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading