Ilonu Masku PREMINUO sin u 10. nedelji od STRAVIČNE bolesti! Sada ima SEDMORO dece, a ovo su SVE ŽENE sa kojima je bio! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.05.2022

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su sve ljubavi Ilona Maska.

Ilonu Masku PREMINUO sin u 10. nedelji od STRAVIČNE bolesti! Sada ima SEDMORO dece, a ovo su SVE ŽENE sa kojima je bio! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask

Ljubavni život milijardera Ilona Maska je više nego zanimljiv. Promenio je veliki broj žena, ima sedmoro dece, a prvo dete mu je preminulo još kao beba. Evo kako izgleda ljubavna istorija jednog od najbogatijih ljudi na svetu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask

Naime, Ilon i Grejms pevačica iz Kanade, su nakon drugog deteta po drugi put i raskinuli.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ilon Musk i Grimes

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2018. godine, a mesec dana kasnije su se zajedno pojavili na crvenom tepihu, na Met Gali. Strani mediji su tada prenosili da su se upoznali preko društvenih mreža i šale o veštačkoj inteligenciji, a kada je Mask želeo da Tvituje o tome, shvatio je da je Grejms već to učinila.

Dosta se spekulisalo o njihovom raskidu, međutim 2020. godine dobili su sina kog su nazvali X Æ A-12, a njegovo ime je izazvalo brojne polemike. Njih dvoje su potom promenili ime sina u X Æ A-XII kako bi bilo u skladu zakonom Kalifornije.

Republika

Foto: youtube.com/Access video TV

Ilon Mask i Grejms na Met gali

Par se posle tri godine razveo, a onda su 2021. godine preko surogat majkedobili ćerku Exa Dark Siderael Musk, a sada su se ponovo rastali.

Prva Ilonova žena je bila Džastin Vilson, a venčali su se 2000. godine. 2002. godine su dobili sina Nevadu Aleksandra Maska, koji je nakon 10 nedelja preminuo od sindroma iznenadne smrti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džastin Vilson

Par je 2004. godine dobio blizance Grifina i Havijera Maska, a dve godine kasnije trojke, Kaija, Saksona i Demijana Maska. Razveli su se 2008. godine.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Talula Rajli

Samo šest nedelja kasnije Ilon se verio glumicom Talulom Rajli, a 2010. godine su se venčali. 2014. godine su se razveli prvi put na Maskov zahtev, a potom su se pomirili nakon godinu i po dana razdvojenosti, da bi 2016. godine Rajli podnela zahtev za razvod braka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Amber Herd

Amber Herd se 2016. godine razvela do Džonija Depa, a krajem iste godine je započela emotivnu vezu sa Ilonom Maskom. Međutim, godinu dana kasnije su se rastavili zbog prevelikih obaveza, a Mask je rekao da mu je ovaj raskid prilično teško pao.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading