Na sahrani Igora Starovića od Dragane Katić ni traga, ni glasa: Voditeljka PRIZNALA zbog čega nije došla na oproštaj, razlog će vas RASTUŽITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.05.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Katić progovorila zbog čega se nije pojavila na sahrani pevača Igora Starovića!

Na sahrani Igora Starovića od Dragane Katić ni traga, ni glasa: Voditeljka PRIZNALA zbog čega nije došla na oproštaj, razlog će vas RASTUŽITI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Danas se održala sahrana pevača Igora Starovića, koji je preminuo u 56. godini života. Igor je sahranjen na groblju Lešće, a prijatelji i porodica su ga ispratili na večni počinak. 

 

 

Iako su svi očekivali da će na sahranu Igora Starovića doći i voditeljka Dragana Katić, koja je sa preminulim pevačem bila u velikoj ljubavi pre skoro tri decenije, to se ipak nije desilo.

Republika

Foto: Republika.rs/ATA images

Sahrana Igora Starovića

 

Naime, Dragana se sada oglasila i otkrila razlog zbog kog nije došla Igora da isprati na večni počinak.

Republika

Foto: ATA Images/printscreen

Dragana Karić i Igor Starović

 

- Nisam došla, jer nisam u Beogradu. Pre 27 godina smo bili u ljubavi. Mnogo stvari se desilo i u Igorovom i u mom životu u međuvremenu. Zbog toga što sam ja javna ličnost ne želim da uzimam prostor ljudima koji su poslednjih 20 i kusur godina obeležili njegov život i bili sa njim. Ali ako žele da imaju medijski prostor, treba da ga imaju. Pamtiću ga u najlepšem mogućem sećanju - rekla je Dragana Katić za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading