POVREDA ĆE USKORO BITI PROŠLOST: Veštinom, znanjem i lepotom ponovo će pokoriti Evropu i svet - Emilija Antanasijević, Zvezdina zvezda u usponu!! (FOTO)

Autor:

Sport

21.05.2022

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proslavi 77. rođendana Sportskog društva Crvena zvezda proglašena je za najbolju juniorku crveno-bele sportske porodice.

POVREDA ĆE USKORO BITI PROŠLOST: Veštinom, znanjem i lepotom ponovo će pokoriti Evropu i svet - Emilija Antanasijević, Zvezdina zvezda u usponu!! (FOTO)

Foto: Instagram.com/emilijaa.an

Emilija Antanasijević vlasnica je preko 120 medalja sa najvažnijih takmičenja širom planete. Prethodne godine postala je i juniorska šampionka Starog kontinenta u karateu, pa je svakako informacija o povredi ove mlade i uspešne sportistkinje, zabrinula sve ljubitelje kako borilačkih veština, tako i sporta uopšte.

Portal Republika.rs imao je priliku da razgovara sa Emilijom, a prvo pitanje svakako se odnosilo na stepen povrede koju je doživela:

- U pitanju je povreda doživljena na treningu. Hvala Bogu, ovoga puta nije u pitanju ništa ozbiljnije. Prinuđena sam da odmaram narednih nekoliko dana i nadam se da ću biti spremna da nastupim na takmičenju Lige Srbije koje je na programu za sedam dana - istakla je Emilija Antanasijević.

 

 

Interesovalo nas je kakvi su planovi ove mlade sportistkinje u predstojećem periodu:

- Trenutno razmišljam samo o potpunom oporavku, da se postepeno vratim u trenažni proces, a zatim da nastavim tamo gde sam stala.

 

 

Razgovor nije mogao da protekne bez osvrta na takmičenja koja tek očekuju Zvezdinu karatistkinju:

- Kao veliki navijač kluba za koji nastupam, prvi cilj mi je da opravdam poverenje svih u Sportskom društvu Crvena zvezda koji su mi u martu mesecu dodelili nagradu najbolje juniorke crveno-belih. Potom, u septembru sledi put u Prag gde ću pokušati još jednom da stignem do titule evropskog šampiona, a vrhunac sezone biće krajem godine, tačnije u decembru kada je na programu svetski šampionat u poljskom Lublinu - zaključila je mlada srpska sportistkinja.

Kao i do sada, svesni smo da će Emilija Antanasijević vrlo brzo nastaviti sa žetvom medalja. Nastaviće svojom veštinom i znanjem da dominira borilištim širom planete, a lepotom će pleniti gde god da stigne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading