UŽAS! Muž pretukao TRUDNU suprugu: Uhvatio je za vrat i udario pesnicom u stomak?!

Autor:

Hronika

21.05.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Trgovišta, malog mesta kod Vranja, šokirani slučajem porodičnog nasilja - muž pretukao trudnu suprugu!

UŽAS! Muž pretukao TRUDNU suprugu: Uhvatio je za vrat i udario pesnicom u stomak?!

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Policija

U okolini Trgovišta, u petak oko 19 sati, policiji je prijavljen slučaj porodičnog nasilja koje je mnoge u ovom malom mestu šokirao.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju je potvrđeno da je u porodičnoj kući u okolini Trgovišta četrdesetogodišnji muškarac pretukao svoju dvadesetosmogodišnju suprugu koja je u šestom mesecu trudnoće.

Republika

Foto: pixabay.com

Policija

Sve je počelo verbalnim sukobom u kome je je on aludirao na preljubu sa njene strane, onda kada je ona to negirala on ju je najpre uhvatio za vrat, a zatim i udario pesnicom u predelu stomaka.

On je priveden, određeno mu je policijsko zadržavanje, tereti se za krivično delo nasilje u porodici, dok je ona ostala u porodičnoj kući.

Ovaj par je inače vrlo zanimljiv meštanima ovog kraja pošto je mlada došla iz Albanije i započela život sa čovekom iz Trgovišta, tako da su svi bili oduševljeni koliko se brzo prilagodila sredini, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading