SRAMOTA: Mitrović TEK PETI u Čempionšipu!

Autor:

Sport

21.05.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Fulama, najbolji strelac u istoriji drugoligaškog ranga engleskog fudbala sa 43 gola ovo nije zaslužio!

SRAMOTA: Mitrović TEK PETI u Čempionšipu!

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović pomerio je granice u dresu Fulama ove sezone pošto je postao najbolji strelac u istoriji Čempionšipa sa 43 gola.

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije, inače i najbolji strelac u istoriji nacionalnog tima sa 44 pogotka, ipak na jednoj listi u drugom rangu engleskog fudbala nije prvoplasirani, čak šta više na petom je mestu!

Naime, popularni Mitar zarađuje 71.000 evra nedeljno, a zanimljivo da nije najplaćeniji ni u svom klubu iz Londona pošto vezista Žan-Mišel Seri zarađuje 77.000 evra.

Kada govorimo o lideru, prvi je nekadašnji šampion Premijer lige sa Lester sitijem, vezista Čelsija Deni Drinkvoter sa platom od 118.000 evra nedeljno, koji je ovu sezonu proveo na pozajmici u Redingu

Vezista je sa ovim primanjima bio i na kaljenju u Barnliju, Aston Vili i Kasimpaši.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Deni Drinkvoter (desno) u duelu sa Leom Mesijem

Drugo mesto takođe pripada predstavniku "plavaca" levom beku Babi Rahmanu, takođe pozajmljenom u Redingu, a na nedeljnom nivou dobija 100.000 evra.

Spomenuli smo već Žana Mišela-Serija, saigrača Aleksandra Mitrovića i on je treći na ovoj listi, a četvrti je Natanijel Filips, štoper Liverpula na kaljenju u Bornmutu, a dobija takođe 77.000 evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović postiže jedan od 43 gola u Čempionšipu

Iza srpskog napadača su Ben Dejvis (Šefild junajted - 71.000 evra), Džo Alen (Stouk - 58.000 evra), Džeferson Lerma (Bornmut - 55.000 evra), Dejvid Bruks (Bornmut - 55.000 evra) i Natanijel Čaloba (Fulam - 50.000 evra).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading